A fenekemen pattanásféleségek jönnek ki rendszeresen. Kenem testápolóval, le szoktam radirozni de nem tünik el. Mit tudnék ellen tenni, hogy elmúljon?
Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 21:54
1/9 anonim válasza:
Szerintem a testápolóval pont nem fog eltűnni csak zsírosabb lesz a bőröd.
2/9 anonim válasza:
Igaz: a testápoló nem segít!! Nekem akkor volt sokat, ha huzamosabb ideig farmerben voltam, és sokat ültem. Amikor csak tudsz, válassz vékonyabb ruhákat és/vagy állj fel gyakrabban, hogy tudjon szellőzni kicsit a bőröd. (Nekem maximálisan eltűnt így) De ha semmi nem segít, irány a bőrgyógyász...
3/9 A kérdező kommentje:
az abaj h mindennap buszozok 3órát + suli... elég sok az ülés
2010. máj. 28. 22:01
4/9 anonim válasza:
2. vagyok
Hát, nekem is akkor volt ez, amikor még sulis voltam. Pedig akkor ez valószínűleg tényleg emiatt van. Akkor legalább valami szellősebb gatyát vegyél fel (vagy szoknyát, ha lány vagy:) ). Persze a sok üléstől azok meg átnedvesednek... ÁÁ:(( Valahogy próbálkozz. Ja, és jól jöhet, ha saját párnára ülsz a suliban, mert más izzadtsága nem kerül rád. Tudom, hogy ciki lehet párnával mászkálni, de mondd azt, hogy töri a hátsód a szék:)
5/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) hátha most jön a nyár és el fog múlni
2010. máj. 28. 22:07
6/9 anonim válasza:
Uhh,nekem is ez a problémám :S Én is köszönöm a tippeket :) Ezentúl igyekszem majd kevesebbet ülni, és szellős ruhákat hordani :)
7/9 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen volt, nem bírom a mű dolgokat (műbőr ülés, műszál, stb). Semmi nem mulasztotta el, ideig óráig lett csak jobb. AZtán ajánlották a sudocrem-et, ami valójában pelenkakiütésre van, de még más ilyen jellegű panaszokra is hasznos. Fürdés után bekentem, és egy hét alatt elmulasztotta a pöttyöket.
8/9 anonim válasza:
ahogy mondják, keveset szellőzik a bőröd. nekem is szokott csúnya lenni, van itthon aloe vera növény, azzal szoktam kenegetni, fertőtleníti, van egy kis alkohol benne, leszárítja. a radírozás jó ötlet, a testápolót tényleg hanyagold.
9/9 anonim válasza:
Vegyél fehér cinkrázót a patikában (nem drága és vény nélküli). Azzal pöttyözd be, pikk-pakk leszárítja és begyógyítja. Gyerekkorodban ha voltál himlős ezzel kenték és hűsítették a sebeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!