Mitől ilyen darabos a folyásom?
Nem büdös, nem csíp, viszket!
Csak egyszerűen a megszokottól furább :S :S
Olyan, hogy elég sok, fehér, és nyálkás. Mint a félig megszáradt ragasztó! :S
Mi lehet ez?
12/L
menstruálsz már?-ha nem akkor azért, mert hamarosan meg fog jönni!
Elötte mennyi folyásod volt?
menstruálsz már?
ha még nem, lehet csak hamarosan meg fog jönni. amíg nem büdös, nem "túrós", nincs furcsa sárgás-zöldes színe, addig nem kell aggódnod szerintem. :)
köszi a válaszokat!
Amúgy már menstruálok, és 3 napja múlt el, azóta van ez a folyás. Hozzáteszem az a mensim szokatlan volt, mert erős szokott lenni, de most csak végig alig volt. :O Szerintem 1 betét elég lett volna egy egész napig! Sőt tisztasági is... Azt is elmondom, hogy csak barna volt, és egy-két csepp vér!
Mivel 12 éves vagy még csak, szerintem normális, hogy így menstruálsz. Gondolom nem rég jött meg csak először?
A folyásod meg biztos fog még változni. Nekem is folyton más. Hol kevesebb, hol több...
Az elmúlt fél évben most épp több szokott lenni, de majd észreveszed, ahogy változik a tested. A hormonok majd dolgoznak szépen :)
Köszi!
7 hónapja jött meg, úgyhogy nem annyira régen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!