Viszket, ég, darabos a folyásom mi ez?
Orvos! Mihamarabb. A gyógyszertárban vehetsz canestent, de az korántsem biztos, h használni is fog.
(Zárójelesen megjegyezném, hogy a szexuális élet megkezdése után egyébként is javallott felkeresni a nőgyógyászt)
Második vagyok. Még annyit hozzátennék, hogy a barátodat is kezelni kéne, mert több, mint valószínű, hogy tőle kaptad el, és ha ő nem használ semmit, annak ellenére, hogy téged kikezelnek, a következő alkalommal ugyanúgy visszafertőz.
Szóval majd ezt említsd meg a dokinak is, hogy a párodnak is írjon fel valamit!
Egyébként nem kell félni ettől az egésztől, szülő nem kell hozzá, az orvos látott már cifrább dolgokat is. Ez a ti érdeketek!
Canesten nem biztos, hogy hasznos, nekem pl. nem vált be. Szóval keresd fel a nőgyógyászt inkább, ne kísérletezz.
Szerintem csak akkor kaphattál el a párodtól valamit, ha nem gumival védekeztetek (vagy ha rossz volt a gumi?)
És ahogy írták, a fiút is ki kell vizsgáltatni, és kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!