Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet véres, kissé...

Mitől lehet véres, kissé darabos folyásom?

Figyelt kérdés
Mindenképp elmegyek nőgyógyászhoz, de hátha volt már valakinek ilyen, és előre sejthetem, mi bajom lehet. Nagyon ilyesztő, félek, hogy valami komoly...
2010. dec. 18. 23:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehetett akár vetélés is. Nagyon korai szakaszban.. :(
2010. dec. 18. 23:28
 2/9 anonim ***** válasza:
hány éves vagy,?
2010. dec. 18. 23:48
 3/9 A kérdező kommentje:
17... Vetélésre nem sok esélyt látok... Legalábbis nem tudtam róla, hogy terhes lennék. Élek nemi életet, de védekezünk. A vetélést nem kellett volna észre vennem? Bármi féle fájdalom, vagy valami? Egyébként pár napon belül meg kéne, hogy jöjjön, és a darabkák olyanok, mint mensi alatt azok a levált darabok. De közben meg a hüvelyem körül viszkető érzést is érzek, Canesten Kombi nem használt, miután abbahagytam azóta jött a véres folyás.
2010. dec. 19. 00:11
 4/9 anonim ***** válasza:
fertőzés, doki kikezel, de mondjad neki, hogy voltál olyan hülye és canesten combit használtál
2010. dec. 19. 15:07
 5/9 A kérdező kommentje:
Nemtudom, hogy mivel érdemeltem ki, hogy lehülyézz. :) Minden tünet hüvelygombára utalt, amiből már többször kigyógyultam a Canesten segítségével. Most azonban a használat után léptek fel új tünetek. Köszönöm a válaszod, kedves. :)
2010. dec. 19. 16:51
 6/9 anonim ***** válasza:
:D
2010. dec. 19. 18:05
 7/9 anonim ***** válasza:

gratulálok, még nagyobb hülye vagy, mint gondoltam, már többször használtad azt a szart, magyarul, mindig elnyomtad a tüneteket, anélkül, hogy a valódi betegséget kezelted volna, ha dokihoz mentél volna legelőször is, akkor kb 2 hét és komolyabb szövődmény nélkül megúszod...viszont, ha már egy ideje fertőzött vagy és a canestennel "kezelted" magad, akkor lehet, hogy már nem csak a hüvelyed, de a kismedencéd, a petefészked és a méhed is gyulladásban van...oda kéne figyelni máskor biológia órán....

egyáltalán milyen tüneteid voltak? hülye tvreklámok helyett meg a dokidra kéne hallgatni, lehet, hogy addig "kezelgetted" magad, míg végleges meddőséget okoztál...

(nem mellesleg a canestenre már gyakorlatilag minden szaros gomba rezisztens, mert mindenki orrba-szájba ezt használja)

amúgy meg kérj időpontot a nődokihoz és addig is cickafarkfű főzetből készíts ülőfürdőt a gyulladás enyhítésére, de az orvosi vizsgálat előtt 48 órával már ne használd, ne zavarjon be a kenettenyésztés eredményébe

2010. dec. 19. 18:19
 8/9 anonim ***** válasza:

ja és nem mellesleg a pasast is kéne kezelni, akivel szexelsz, akkor is, ha gumival védekeztek!!!!!!!!!!!! és no szex a tünetmentes időszak + 1 hétig, de ezt a doki is el foga mondani

+ mindenképpen kérj a srácnak is gyógyszert és kenőcsöt is!!!!

2010. dec. 19. 18:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi ismét! :D
2010. dec. 19. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!