Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért ítélik el ezt mások,...

Miért ítélik el ezt mások, pedig erről nem tehetek?

Figyelt kérdés

Sajnos pajzsmirigy betegségem van, és ennek következtében elkezdtem szőrösödni, sajnos az arcomon, államon, hát olyan férfiasan... :(

és sajnos látható is. ez egy betegség miatt van

küzdök ellene, mindent kipróbálok amit orvosok javasolnak, de sajnos nem nagyon tudnak ők sem igazán segíteni

Miért ítélnek el az emberek?

Van rajtam kívül itt ilyen? Neki van valami segítsége? Vagy tud valaki valamit ami segítene?

2011. febr. 7. 22:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
nemtudom mit képzelsz kedves egyik válaszoló. miért ne adhatna tanácsot olyan, aki nincs ebben a helyzetben? én nemvagyok ebben a helyzetben az igaz, de próbáltam felsorolni lehetőségeket, nem tudhatom, hogy a végleges nem válik be, de lehet nála beválna. kitudja. mindenkire máshogy hat. ha nekem ilyen bajom lenne, megpróbálnám, hátha. legalább pár hónapig nem kell ezzel szenvednem. teljesen megértem a kérdezőt, még mindig, mert válaszoltam már itt, de nehogy már csak az válaszolhasson aki ezzel küzd. legalább a többiek lelket öntenek belé, még ha nem is totálisan hasznos a válasz. ennyi.
2011. febr. 8. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!