Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció alatt nagyobb...

Menstruáció alatt nagyobb darab, kemény valami (vér), mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Éppen megvan a menzeszem és egy nagyobb darab valamit találtam, kb.3-4cm és olyan, mintha "májdarabka" lenne, kemény, nem olyan, mint az alvadt vér.
2011. febr. 5. 14:17
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A méhszájsebbel igen. Remélem mást nem találnak majd. Köszönöm a hozzászólásodat!
2011. febr. 27. 13:26
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
Tudom, hogy régi a kérdés, de hátha valaki rákeres hasonló problémával. Én is megtaláltam ezeket a válaszokat, mikor 1 hónappal ezelőtt nagyobb májszerű alvadt darabokkal volt fűszerezve a menses. Először megnyugodtam a válaszokat olvasva, a munkatársaim is nyugtattak, másnak is van ilyen, ne menjek el a magándokimhoz, mert csak felesleges pénzkidobás. Aztán később mégsem bírtam nyugodni, elmentem a dokimhoz. Eredmény: ultrahang, 46 mm-es mióma. Most gyógyszerrel kezeljük! Hál Istennek, hogy felkerestem a dokimat.
2014. okt. 5. 10:28
 13/19 anonim válasza:
Megtermékenyülés után, sikertelen beágyazódás jele is lehet hasonló (korai vetélés, mely még nem igényel orvosi beavatkozást). Saját tapasztalat. Kérdezőnek mihamarabbi jobbulást.
2018. jún. 13. 18:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Én is rákerestem most erre a kérdésre, mert természetesen nincs jobb és megbízhatóbb egészségügyi forrás szerte a világon, mint a gyakorikérdések! :D Én 28 vagyok, kb. 14 éve menstruálok, és nem tudok olyan összefüggő évet mondani, ahol rendszeres lett volna a mensesem, de ezt anno a pajzsmirigy alulműködésemre kentek, majd 17 éves korom körül elkezdett kimaradozni is, és rá pár évre a fájdalom is hol volt, hol nem, és ilyen darabok is elkezdtek jönni belőlem. Közel 8 éve történik és még élek, elvileg semmi bajom nincs, bár általánosságban elmondható, hogy az engem kezelő és diagnosztizáló orvosok általában kontárok...
2019. jún. 7. 17:47
 15/19 anonim ***** válasza:

Ennyi évvel később én is ráakadtam a kérdésre, mert megijedtem :D ugyanez történt ma velem már másodjára.. ülök a wcn és hopp kijön egy ilyen. Sokkal erősebben is fáj ez a menzeszem most, mint szokott, de valószínű ezért, mert a nyálkahártya erősen válik le.

Nem minden hónapban ilyen szerencsére, de ez most nagyon rossz..

2023. jún. 5. 16:11
 16/19 anonim ***** válasza:
Ma pont én is igy jártam. Csak nekem a betétre huppant🤣
2023. jún. 5. 20:03
 17/19 A kérdező kommentje:
Én tizenévvel a kérdés kiírása után túl vagyok egy méhszájplasztikán, egy vetélésen, 6 db rendellenes vérzés miatti küreten, adenomyosis és miómák után lejebb szállt a méhem végül kivetettem.
2023. jún. 6. 13:06
 18/19 anonim ***** válasza:

Fu, kedves kérdező. Nagyon sajnálom, ami történt veled. Nekem is előfordul hol kevesebb, hol több ilyen nyálkahártya bigyó.

De ezek után félek elmenni a dokihoz.

Köszi, hogy ennyi év után írtál,hogy mi a helyzet veled.jobbulast!

2023. jún. 19. 21:23
 19/19 anonim ***** válasza:

Azta mindenit kérdező.. nagyon sajnálom, elmondani nem tudom, mennyire.

#15 voltam, mentem ezekkel nődokihoz, de semmit nem látott UH-n, vizsgálatokon. Azt mondta, sajnos van akinek ennyire szopacs, amikor megjön.. Nekem ilyen erős vérzésem nem volt korábban, de mindig fáj és megy a hasam is néha tőle. Középidőt is megérzem rendesen, szúrkál a méhem.

De se mióma se semmi, pedig biztos voltam szinte benne, vagy hogy PCOS.

2023. jún. 22. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!