Azalia az endometriozis kezelésére? Valakit kezeltek ezzel?
Figyelt kérdés
20éves vagyok juniusban mutottek endometriozisra eloszor, az orvosom az azaliat irta fel, azt mondta ezt kell szednem hogy ne legyen meg a menzim hogy ne ujuljon ki a csokoládé ciszta ujra. Azt mondta más fogamzasgatlo nem hatásos,csak ezt szedhetem,esetleg a Cerazettet. 6.honapja szedem, de folyamatosan vérzem, pár nap kihagyásokkal, és ket hete kiderult hogy kiujult a ciszta még igy is azalia szedése mellett.Nem szeretnék megint kés alá fekudni..nem értem miert nem hatott a gyogyszer. Van valaki akinek hasonlo problemaja van? Nektek mit írt fel az orvos? Kérlek írjatok nagyon kétségbe vagyok már esve...2011. febr. 2. 17:28
1/1 anonim válasza:
nekem yasminellet írtak ugyenerre a problémára
nem véreztem tőle összevissza, hanem rendesen amikor kellett
jobban vagy már azóta?
az hülyeség, hogy csak az azalia jó rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!