Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Azalia az endometriozis...

Azalia az endometriozis kezelésére? Valakit kezeltek ezzel?

Figyelt kérdés
20éves vagyok juniusban mutottek endometriozisra eloszor, az orvosom az azaliat irta fel, azt mondta ezt kell szednem hogy ne legyen meg a menzim hogy ne ujuljon ki a csokoládé ciszta ujra. Azt mondta más fogamzasgatlo nem hatásos,csak ezt szedhetem,esetleg a Cerazettet. 6.honapja szedem, de folyamatosan vérzem, pár nap kihagyásokkal, és ket hete kiderult hogy kiujult a ciszta még igy is azalia szedése mellett.Nem szeretnék megint kés alá fekudni..nem értem miert nem hatott a gyogyszer. Van valaki akinek hasonlo problemaja van? Nektek mit írt fel az orvos? Kérlek írjatok nagyon kétségbe vagyok már esve...
2011. febr. 2. 17:28
 1/1 anonim ***** válasza:

nekem yasminellet írtak ugyenerre a problémára

nem véreztem tőle összevissza, hanem rendesen amikor kellett

jobban vagy már azóta?

az hülyeség, hogy csak az azalia jó rá

2012. febr. 7. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!