Fájhat a PCO-m kezelésére felírt Merckformin miatt a gyomrom?
Sziasztok, hasmenésem van tőle, de nem folyamatosan szerencsére is. Most viszont hánytam rendesen. Akkor ezek szerint lehet ettől. Akkor ha mi nem bírjuk, egyszerűen így jártunk? :(
Én napi 2 tablettát szedek, reggel és este egyet-egyet étkezés előtt. Ezek 750 mg-os tabletták. Mellette sportolok heti 3 alkalommal és igyekszem odafigyelni az étkezésre (már akkor így ettem és sportoltam, mielőtt bebizonyosodott a PCO-, nálam a fogyás már elindult korábban). Ami jó, h a hasam már nem fáj úgy mielőtt megjön, mint régen, és végre nem 35 napra jött meg az utolsó 2 alkalommal, hanem rendesen.
Nekem dr. Domokos Tamás írta fel. És a tüneteim: hízékonyság, csúnya bőr, láncszerű kis ciszták mindkét petefészkemben (ezek néha elbújtak, ezért nem vették észre korábban, mikor vizsgáltak ultrahanggal, csak 1 helyen. most nézem az ultrahangelvételt, durván tele vagyok :(), 35 naponta jött meg már az utóbbi időben és borzalmasan fájt az alhasam, szőröcskék olyan helyeken, ahol egy nőnek nem kéne, hogy legyen. Kb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!