Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » "a méhszáj érintésre vérzékeny...

"a méhszáj érintésre vérzékeny" ezt mondta a doki rákszűrés után. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet a méhfal, méhszáj falát erősíteni???? a gyógyszertárban kerestem rá vitamint, úgy néztek rám, hogy mit akarok, mintha a holdról jöttem volna...

minden rákszűrés/egyéb vizsgálat után van egy minimális vérzésem.

és jelenleg nem jön meg,(2hónapja) ezért járok dokihoz, és nem vagyok terhes!

van ötlet, mitől maradhat ki a menstruáció?

már fél éve amúgy is alig véreztem, most meg már el is apadt.

29 éves vagyok

Help

2011. febr. 1. 08:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

létezik olyan, hogy álterhesség, de elég kicsi a valószínűsége.

tegyél fel kérdést dokiknak a házipatika.com vagy a webbeteg oldalakon, ott hátha többet tudnak mondani.

szerintem menj el másik orvoshoz is.

2011. febr. 10. 07:51
 12/20 A kérdező kommentje:

köszi a tippeket

utána járok

2011. febr. 10. 10:18
 13/20 A kérdező kommentje:

nos olvastam a Norcolut nevű vérzésmeghozó tablettáról

van valakinek tapasztalata?

tehát ez hoz egy mesterséges vérzést, ennyi biztos, de utána visszaáll a ciklus???

erről nem nagyon írogatnak fórumokon, csak arról, hogy milyen tüneteik vannak (görcs, stb) plusz félnek a hízástól.

2011. febr. 16. 12:42
 14/20 A kérdező kommentje:

a doki amúgy stresszre hivatkozik, semmi másra és adott egy mobilt

ő meg sem említette, hogy van ilyen tabletta!!!

2011. febr. 16. 12:43
 15/20 anonim válasza:

KERESS MÁSIK DOKIT!!!

Egy alapos doki, nem hagyja ennyiben. Ha stressz okozza (én is erre gondolok), akkor is ki kell deríteni, és meg kell oldani. Ilyen nem szabad hogy legyen, hogy valakinek ennyire felboruljon a h.háztartása (hisz írtad, hogy folyamatosan csökkent a mensid)és hónapokig így maradjon. Amúgy nézz utána Kriston Andrea Intimtornának. Tudom, most lehet jönnek válaszok pro és kontra. De kérted, hogy írjunk lehetőségeket. Hát ez is az. Magam még nem végeztem el, de kicsit belemélyedtem a témába és egy olvasást megérhet neked is. Aztán majd eldöntöd. Ha lehet, majd írj, hogy mi van veled.

2011. febr. 16. 14:29
 16/20 A kérdező kommentje:

köszi neked is:)

utána nézek

2011. febr. 16. 15:37
 17/20 anonim válasza:
Én ajánlanám a PreMens nevű BIO tabletta készítményt, ami barátcserje kivonatot is tartalmaz, 3 hónap szedése után helyrehozza a ciklust...
2011. febr. 16. 20:52
 18/20 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. febr. 17. 13:32
 19/20 A kérdező kommentje:

idézet:

[link]

a PreMens visszaszorítja a túlzott prolaktin szintézist, ezáltal rendezi a ciklus rendellenességeket is, ily módon tehát szabályozza a prolaktin-termelés zavarán alapuló menstruációs cikluszavarokat.

honnan tudjam, hogy nekem ilyen zavarom lenne?

lehet mégis csak magándokihoz kellene mennem. amire alig van keret :(

de honnan tudjam ő felkészült e, mert úgy hallottam a hormon, meg azok egyensúlyának beállítása nagyon nagyon magas szakmai felkészültséget igényel, hogy ne csesszék el, mert nagyon veszélyes következményei vannak bárminek

2011. febr. 17. 15:05
 20/20 A kérdező kommentje:

akkor most én "endokrinológust" kell keressek, ne is nőgyógyászt???

HEEELP

2011. febr. 17. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!