"a méhszáj érintésre vérzékeny" ezt mondta a doki rákszűrés után. Mit tegyek?
Hogyan lehet a méhfal, méhszáj falát erősíteni???? a gyógyszertárban kerestem rá vitamint, úgy néztek rám, hogy mit akarok, mintha a holdról jöttem volna...
minden rákszűrés/egyéb vizsgálat után van egy minimális vérzésem.
és jelenleg nem jön meg,(2hónapja) ezért járok dokihoz, és nem vagyok terhes!
van ötlet, mitől maradhat ki a menstruáció?
már fél éve amúgy is alig véreztem, most meg már el is apadt.
29 éves vagyok
Help
Ha vérzékeny lennél, akkor véreznél.
Hormonális problémád lehet.
Nekem akkor mondta ezt a doki, amikor méhszájsebem volt. Amikor hozzáért kenetet venni, rögtön vérzett a seb , ő erre mondta. Amikor rákszűrést csinál, akkor lekapar egy réteget a méhszáj faláról, ettől is vérezhet.
Amitől kimaradhat az sok minden lehet, de egy jó orvos rögtön rájönne.
Lehet endometriózis, PCO, gyulladás, hormonzavar, amihez majd endokrinológus kell.
Ha kiderül,hogy méhszájseb, kapni fogsz majd antibiotikumot, meg gyulladáscsökkentőt..de..általában ez is 1 év, mire meggyógyul.
Nekem a dokim glycern -boraxátummal kente a sebet minden nap és hozzá olyan hintőporral, amit a kisbabáknak adnak a köldöksebre. Így 1 hét alatt begyógyult.
De inkább várd meg a doki véleményét. Ha 3.alkalommal sem jutsz vele semmire, keress másik orvost.
nem tudom ezt miért mondta, lehet azért, mert rákérdeztél, miért vérzel?
amúgy ez teljesen szokványos, ha feldugják a kacsát, akkor nekem is ez van, ritka, mikor nem vérzik egy kicsit.
mert jó mélyre fel kell tenniük.
az összes barátnőmtől megkérdeztem már, hogy nekik is szokott-e vérezni, legtöbbször nekik is, szóval no para.
köszönöm a kimerítő válaszokat
jelenleg megyek vérvételre, vizeletre, ultrahangra
remélem ezekből lehet következtetni pl méhszájsebre, vagy valami, mert el nem tudom képzelni hogyan mutatnák ezt ki ilyen vizsgálatok?!
fizikailag nem vagyok kóros sovány, csak hidegételeken élek, nem érek rá főzőcskézni, totál hulla vagyok amikor hazaérek
lelkileg a párommal sok gondom van, tudat alatt ez is lehet egyfajta "elutasítás"
dehogy erre nem találtak fel vitamint!
ha meg "érzékeny" vagyok, hogyan fogok szülni? ha oda kerül a sor?
az eredmények szerint makk egészséges vagyok
van egyéb ötletetek?
nincs olyan, hogy "álterhesség"? hogy a szervezet azt hiszi, közben mégsem?
nem tudom mire gondoljak
a dokik fog.gátlót akarnak felírni....nevetséges ez a kezelés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!