Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem múlik el a gomba/fer...

Miért nem múlik el a gomba/fertőzés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan 2 hónapja kínlódok. . . Viszket a külső nemi szervem, más panaszom nincs. Használtam először Canesten kombit, de nem hatott. Pár napra rá elmentem orvoshoz citologiára, ahol a doki írt fel nekem is és a páromnak is Mycosist gyno 1-1 db-ot kellett bevennünk. Nekem csak nem akart elmúlni a minden napos enyhe viszketésem. Megjött az eredmény. P2 és gyulladást mutatott ki. Mivel sokat kell várni ehhez az orvoshoz, mert magánorvos, így elmentem ambulanciára 2hete ahol kedves volt a doki és azt mondta h ez vegyes fertőzés. Baci is és gomba is és gyulladás is. Adott rá Klion D 100at(10db hüvelytabletta) és Fluconer kapszulát. 4db-ot, de barátomnak is és nekem is 2db-ot kellett belőle bevenni 1héten 1et. A hüvelytablettából csak 7et tudtam elhasználni mert megjött a vérzésem, de a tablettát már mind bevettem. Csak sajnos még mindig érzem időnként a viszketést. :(:(:( Iszom a grapefruit mag kivonatot, de már teljesen el vagyok keseredve. Amint tudok visszamegyek dokihoz, mert mondta h menjek kontrollra. Miért nem segítenek a gyógyszerek? :( Ilyenkor mi a teendő?Hónapokig gyógyszerezzem magam és emiatt ne legyen nemi életem? :( Sorstársak, ti hogy kezeltétek ki magatokat?

2011. jan. 29. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Ugyanez a problémám, csak a tabletta-kúp-kenőcs kombótól elmúlt, de azóta is elő-elő jön. Én olyankor kenőcsözni szoktam (párom is), Canestennel, meg vettem hüvelyflóra helyreállító kúpot, meg a dm-ben van egy probiotikumos kapszula ugyanilyen célra.

3 nap használat után nagyjából helyrejön.

2011. jan. 29. 20:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Canestennel én már nem kenem magam,mert ugye a gyógyszerek elvileg azért vannak h kiírtsák belőlem a gombákat :( Meg nem is csillapítja már nekem jo ideje a viszketést.
2011. jan. 29. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!