Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Viszket a kis- és nagyajkam-Mi...

Viszket a kis- és nagyajkam-Mitől lehet? Hogyan tudnám elmulasztani?

Figyelt kérdés

Tegnap este óta viszket meg néha egy kicsit fáj is de nem igazán veszés, de eléggé kellemetlen. Hogyha mondjuk ülök, vagy fekszek nem érzek semmit csak ha megyek és ha meleg vízben fürdök akkor sem érzek semmit. Mi lehet ez? Valami fürdővel el lehet mulasztani? Tegnap este óta viszket. Lehet köze annak ehhez hogy menstruáció után 2 nappal masztiztam? Kérlek segítsetek mert nagyon kellemetlen érzés! Előre is köszönöm

15/L

2011. jan. 27. 21:32
 1/8 A kérdező kommentje:
ja és nem szinte nem is piros szóval mondhatni semmi sem látszik csak viszket
2011. jan. 27. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha tiszta kézzel vagy "segédeszközzel" masztiztál, akkor amiatt nem lehet. Ha nem múlik, érdemes lesz egy dokit felkeresned.
2011. jan. 27. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Jajj te kis huncut.:D Kezet meg nem mostál előtte.Lehet vmi egyszerűbb fertőzés,ami elmúlik magától..vagy vegyél intim zuhanyt,az van csajoknak,ha semmi nem segít menj el nőgyógyászhoz.:)
2011. jan. 27. 21:47
 4/8 A kérdező kommentje:

és honnan vegyek én intim zuhanyt? meg mennyibe kerül?

nem múlik magától egy pár nap alatt?

2011. jan. 27. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom,fiú vagyok.:)))Ez zsír,nővérem ilyet használt:

[link]

2011. jan. 27. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Bár ez mondjuk nem a klasszikus értelemben vett intim zuhany.De van az is,szerintem patikában lehet ilyeneket venni,vagy boltban.
2011. jan. 27. 22:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy vmi gombát szedtél össze. Ha nem múlik el pár nap alatt, akkor menj orvoshoz. Esetleg megpróbálhatod a canestent.
2011. jan. 27. 22:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is orvoshoz menj és mielőtt a puncidhoz nyúlnál mindig moss kezet!
2011. jan. 28. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!