Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A részleges izomszakadáson...

A részleges izomszakadáson hogyan lehetne segiteni esztétikailag? (nincs hosszu i-m)

Figyelt kérdés

Pontosabban arról érdeklődnék, hogy egy olyan részt(comb kulső részén), ami össze van húzodva, hogyan lehetne kisimitani olyan módon, hogy a mellette levő "behúzodott,gödrösebb" rész, betöltödjön, ahhoz hogy uniformizálódjon?

Ha ismer valaki valamilyen hatékony módszert, megkérem szépen, hogy irjon róla.

2009. febr. 5. 06:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Bocsi, hogy kérdezek. Hogy szerezted? Nekem is van, a bal combom külső részén, a térdtől úgy 10 cm-re. Már vagy 9 éve van, de nem túl nagy a gödör, így nem zavar. (28/l)
2009. febr. 5. 08:12
 2/3 A kérdező kommentje:

Korulbelul 11 eve van meg, leestem es megutottem. Puhabb husu vagyok es ez lett a kovetkezmenye.

Nekem is a bal combomon van, de fentebb van, kabe 20cm-re, viszont engem elegge zavar, es a szomoru az , hogy nem nagyon lehet segiteni az ilyesminn, foleg ha ennyire regi. Valahol olvastam hogy izomerositessel esetleg lehet valamit segiteni rajta, de nem tudom meg pontosan hogyan menne ez, beszelnem kell egy szakertovel.

Neha idovaltozaskor szokott fajni kisse. Nekem rengeteget szamitana, ha javithatnek rajta.

Az meg valoban fantasztikus, hogy a tied nem zavar, nekem nagy komplexusom. Te is meselhetsz rola ha kedved tartja.

23eves lany vagyok.

2009. febr. 5. 18:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha írsz nekem mailt, hogy tudjam a címedet, akkor ott szívesen leírom, mert picit hosszú.
2009. febr. 6. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!