Nagy a távolság a fogaim között, tud ezzel valamit esztétikailag kezdeni a fogorvos?
Figyelt kérdés
nem nagyon durva, csak messziről elég csúnya az összkép mikor mosolygok... Tudna az orvos segíteni rajta, és ha igen, az mennyibe kerülne (csak a felsőről lenne szó)?2009. szept. 19. 20:34
1/5 anonim válasza:
Szia!
Úgynevezett fogászati héjjal tudják ezt korrigálni a fogorvosok.
Érdemes rákeresni a neten, mert az árak rendelőnként eltérőek lehetnek.
2/5 anonim válasza:
Igen, tudnak rajta segíteni. Személyes tapasztalatom nincs, de egyik közeli ismerősömnek végeztek ilyen korrekciót és nagyon jó sikerült. Szerintem is érdemes körbenézned előtte. Sok sikert!
3/5 anonim válasza:
Fogorvostól kérj inkább tanácsot, mert ő látja a fogaidat is, és azt is megmondja mi lenne a leghelyesebb. Mindjárt az árak felől is érdeklődhetsz, 2-3 ilyen látogatás tudom nem kis idő, de ha be tudsz jelentkezni...? Mindjárt lenne pontos képed róla, hogy mi az ami a "legfájdalommentesebb" megoldás, akár a fogaidat, akár a pénytárcádat tekintve.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszotok:)
2009. szept. 19. 23:06
5/5 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik mikor valakinek olyan..az egyik isminek is olyan és olyan,mint spongyabob:)De előnyt kovácsol belőle..rengeteg csaj megy utána..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!