Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogyan lehet segiteni a...

Hogyan lehet segiteni a reszleges izomszakadason izomerositessel?

Figyelt kérdés
Gyogytornaszok, ortopedusok velemenyeit varnam vagy olyanoket, akik mar tapasztaltak ilyesmit. Kerlek irjatok!
2009. febr. 6. 19:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt elsősorban attól kell megkérdezni aki ezt diagnosztizálta, mert az is lehet, hogy előbb pihentetni kell a jelzett területet, és az erősítés, csak később jöhet szóba. A fő szabály nil nocere=nem ártani!
2009. febr. 8. 19:27
 2/2 A kérdező kommentje:

Hat ez mar eleg regi, 11 eve tortent. Egy lila folt volt rajta, ami idovel eltunt, de egy besüppedt resz maradt a helyeben.

Nem voltam semmilyen kezelesen, de kesobb megkerdeztem egy orvos velemenyet es annyit mondott hogy megszakadtak az izomrostok.

Sokat olvastam mar az izomszakadasrol, es arra kovetkeztettem, hogy az en esetemben reszleges lehet.

Szakerto velemenyet olvastam neten, az izomerositest ajanlotta.

Neha kisse faj mikor valtozik az ido, de inkabb esztetikailag zavar. Gondolom egy ortopedus velemenyet kene meghallgassam meg egy gyogytornaszet is.

23 eves lany vagyok.

2009. febr. 9. 20:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!