Ha görcsöl, amikor megjön, mivel szoktad csillapítani a fájdalmat? (Nem gyógyszerre gondolok. :D)
Nekem nagyjából fél éve jött meg először, és az első néhánynál (2-3 eset) semmi bajom nem volt. Ilyen november-december környékétől egészen mostanáig úgy van, hogy néha-néha belémnyilall (a fájdalom), de akkor annyira, hogy ha nem lenne elég akaraterőm, akkor szerintem összecsuklanék fájdalmamban... :S
Én speciel ha kajálok, akkor mintha kiszorítanám magamból a fájdalmat. (Félreértés ne essék, nem a zabálással csillapítom a fájdalmam!) xD
A meleg tényleg jó hatással van a görcsölésre.
Bár én inkább fogok egy kisebb törölközőt és melegvíz alá teszem, majd kicsavarom annyira, hogy ne csöpögjön belőle a víz és felhajtom a pólómat, majd a hasamra teszem.
+ Kamilla teát is szoktam inni..Egyrészt az belülről is melegít, másrészt a kamilla elvileg jó a menstruációs görcsökre.
Ezenkívül és a nospa + algopyryn (vagy rugophen) kombináción kívül még 1-1,5 óra alvás - évszaktól függetlenül - jó meleg pléddel bebugyolálva segíteni szokoatt:)
15/L
Köszönöm szépen! :)
Ha nagyon (és folyamatosan) görcsölne, van itthon Algoflex M, de amúgy én utálom a gyógyszereket... Persze ha muszáj, akkor nem ellenkezem, és le is tudom nyelni őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!