Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozza a fehérfolyást?

Mi okozza a fehérfolyást?

Figyelt kérdés

Utannaolvastam, s azt irta h "a fehérfolyás legtöbbször a méh idült vagy akut hurutja, esetleg az endometritisznek nevezet hüvely betegség áll a háttérben."

Szex kozben csipi a parom peniszet.

A parom meggyanusitott h megcsaltam ot, es tuti h elkaptam valamit. Pedig eznem igaz. Azota van ez miota fog.gatlot szedek, azelott nem volt semmi bajom. Eskuszom h nem voltam mas ferfival, soha nem csalnam meg mert nagyon szeretem.

Aki tudja tamassza ala h mi okozza a feherfolyast. Ma amugy kivettem azt a gyogyszert amit felirt erre az orvos.

2011. jan. 19. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha csípi a párod farkát, akkor inkább óvszerrel védekezzetek!
2011. jan. 19. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet gomba is. És ugye az se feltétlenül megcsalást jelent, a párod egy idióta.
2011. jan. 19. 17:10
 3/5 anonim válasza:

Tutira az csípi a srác tudjukmilyét?

A gyógyszer sajna nekem is megnövelte a dolgot, de voltam dokinál és nekem semmi bajom. Menszesz előtt amúgy is van. Az sem mindegy, hogy fehér, áttetsző szagtalan a cucc, vagy már bocs ez most undi lesz, esetleg van színe és szaga. Akkor gomba vagy egy idegen slozideszkán összeszedett fertőzés is lehet. Addig míg nem derül ki, nem kéne szexelni.

De ha a doki már adott gyógyszert, akkor ő nyilván elmondta mi van, nem?

2011. jan. 19. 17:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Elmondtam a dokinak a panaszokat, erre o irt fel nagyon eros antibiotikumot es valami kremet. Azt mondta mindketten szedjuk a bogyot, 3 napig, es ha nem mulik el akkor menjunk visza. KOnkret dolgot nem mondott h mi bajom van.
2011. jan. 19. 17:20
 5/5 anonim válasza:
Akkor csak szedd szépen be. De tanácsolom, hogy vigyázz magadra, ne ülj semmilyen WC-re idegen helyen, legyen nálad intim törlőkendő és van egy bizonyos intim mosakodó kis flaska. Laktózos tabit végy hozzá. Antibiotikum után nagyon hasznos. Drogériákban és gyógyszertárakban hozzájuthatsz.
2011. jan. 19. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!