Hany evesen mentel eloszor nogyogyaszhoz?
Ne félj:) Csak jó dokit kell keresni és minden rendben lesz. (Érdeklődj barátnőidtől, anyukádtól, nőismerőseidtől, hogy kihez érdemes menni).
Én alapból azért mentem dokihoz először, mert félévente volt csak menzeszem. Nah hát annyira izgultam, hogy mire a rendelőbe értem megjött:D Szóval meg sem tudott vizsgálni.
De másodszorra volt minden. Rákszűrés, UH, manuális vizsgálat.
Nem mondom, hogy a legkellemesebb élmény, és minden héten odajárnék ha tehetném, de egyáltalán nem vészes.
Inkább a szitu kellemetlen picit, hogy ott vagy alul teljesen meztelenül, de ha a doki rendes, akkor pár pillanat alatt elfelejted:)
Nekem egyáltalán nem fájt semmi. Mindig mondta, hogy mit fog csinálni, milyen érzés lesz, mire számítsak, UH-n még meg is mutogatta a dolgokat:D
Mikor kijöttem már csak azon gondolkodtam, hogy "ÚÚristen..ettől féltem ennyire?:D".
Bár teszem hozzá, én már nem voltam szűz, mikor mentem.
De ha mondod, hogy még nem voltál fiúval, még óvatosabb lesz. De lehet azt mondja, hogy akkor még nem is indokolt a vizsgálat:) Szóval tényleg ne parázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!