Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Soha nem voltam rosszul a...

Soha nem voltam rosszul a menszi elött, de most 1 héttel elötte minden bajom van. Van erre valami jó modszer?

Figyelt kérdés
Ezek a rosszul létek abban nyilvánulnak meg,hogy szédülök néha,fáj a fejem,a lábamat húzza a görcs és eddig 5 napig tartott most mege 7 napig.Gondolom 40 évesen még nincs változó kor?!!van erre valami amitöl ez meg szünne,mert már elör.ha tudtok irjatok valami megoldást erre félek a következő hónaptól,elégggé rosszul viselem ezeket a szédüléseket is...
2011. jan. 19. 07:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Előfordul...Kb 3-4 évente 1x nekem is van ilyen...örüljünk neki,más minden hónapban ettől szenved...

mi meg párévente kibirjuk...

2011. jan. 19. 08:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem örülnöd kéne, hanem orvoshoz fordulni. Ha sose volt problémád, akkor ez most jelez valamit. Ráadásul nem is biztos, hogy csak a menzesszel van összefüggésben. Nem "gondolni" kell, henm kérdezni.

Az is baj, ha a mindig 5 nap után hirtelen 7-re változik. (Egy hónap még nem változás, 2-3 már igen.)

2011. jan. 19. 09:52
 3/3 anonim ***** válasza:
9:52-vel egyetértek. Nekem kb.37-38 évesen történt egy hasonló változás a menzeszemben: erősebb pms, kicsit hosszabb és erősebb vérzés. Az orvos kivizsgált és felvilágosított, hogy bizony a közeledő klimax akár 10-12 évvel korábban is okozhat már tüneteket. Akkor jót nevettem, ma, 41 évesen már határozottabban érzem a változást, bár még mindig jó messze van az igazi változókor. Jelenleg évente végeznek egy átfogó hormonvizsgálatot és ha szükséges, hormonpótlást fogok kapni. Mindenképpen menj el a nőgyógyászhoz és őszintén beszélj vele a problémádról.
2011. jan. 19. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!