Viszketés, de nincs folyás. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2 napja viszket a hüvelyem és környéke. Nincs folyásom meg semmi.
Úgy tudom, hogy a hüvelygomba nemi úton terjed. De 2 hónapja voltam utoljára együtt fiúval.
Nem tudom mi lehet ez.
Szerintetek?
2011. jan. 17. 19:39
1/3 anonim válasza:
bárhol el lehet kapni, szűzen is nemszűzen is
keresd fel a nőgyógyászod
2/3 anonim válasza:
Akár gomba is lehet.Nem feltétlen terjed nemi uton,elég ha valaki olyan használta a törcsid akinek szintén van vagy elég ha van mondjuk lábgombád és avval a törcsivel megtörölted a lábad majd lent is,sok oka lehet amúgy a túltisztálkodástol is viszkedhet és a suliban,melóhelyen is el lehet kapni sokmindent nem kel h ráülj a wc-re,elég ha becsuktad a wc ajtót magad után és azt megfokta olyan aki elötted volt wc-n és beteg szóval sok oka lehet.Annyit tehetsz h külsőleg kanesten krémmel bekened párszor,mert bajod nem lesz tőle viszont ha gomba akkor arra jó.
3/3 anonim válasza:
bajod tényleg nem lesz a canestentől, csak ha nem gomba, legközelebb viszont az lesz, legközelebb nem használ
az ilyen fertőzés nem mindig jár folyással
doki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!