Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Használtatok már TENA pelenkát?

Használtatok már TENA pelenkát?

Figyelt kérdés

Éjszaka többször megesik, hogy bevizelek. :( Voltam már orvosnál, ő a TENA betétet javasolta, de ez kevés volt. Még a pelenka lenne, az többet felszív, de elképzelni nem tudom milyen aludni benne.

Van már valakinek tapasztalata velük? Melyiket érdemes kérni, vagy milyenek vannak?

2011. jan. 15. 15:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ellőszőr nagyon fura volt de sok választásom nem volt így pelenkával kell élnem
2012. jún. 28. 22:17
 12/14 öves ***** válasza:
Sajnos volt nekem egy balesetem amiatt kell hordanom pelenkát. Először azt mondták ,hogy meg tudják menteni de sajnos már nem lehetett semmit tenni a dolog érdekében. Hát így maradt a pelenka.
2021. aug. 25. 07:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Igaz én nem nő vagyok de tenát használok éjjel nappal. Éjszakára tena maxi slip, nappalra tena szuper slip gumibugyival az esetleges szivargás illetve vizelet szag miatt. Tőkéletesen beváltak számomra. F67 Bpest.
2021. aug. 25. 08:56
 14/14 anonim ***** válasza:
#8 Írtad, hogy számodra az Attend Slip Active a legjobb. Olvastam, hogy egy gél tartja benne vissza a nedvességet. Én anyunak keresek valami ilyesmit, de amit próbált, a Tena Pants, annál az volt a baja, hogy összecsomósodik. Az Attendsnél nem tapasztaltál hasonlót? – mert ugyanazon ez elven alapulhatnak.
2022. nov. 12. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!