Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Használtatok már felnőtt...

Használtatok már felnőtt pelenkát?

Figyelt kérdés

Kicsit meglepő kérdés, de komoly. :( Van valaki közületek, akinek valami miatt már hazsnálnia kellett felnőtt pelenkát?

Nekem most hazsnálnom kell mert olyan gyógyszert szedek, hogy állandóan pisilnem kell. Elég kellemetlen. Gondolom estére is hordanom kell majd, de még nem aludtam benne. Milyen benne aludni? Van már valakinek tapasztalata ilyen ügyben?

Tök ciki :(

2011. febr. 2. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne érezd cikinek, mert Te nem tehetsz róla és ettől Te még ugyanolyan ember vagy, mint bármelyik jó szándékú ember a világon!!! Semmivel sem kevésbé jó!!! :)
2011. febr. 2. 16:16
 2/3 anonim válasza:
a előzőnek igaza van én is használók persze nem mindig de ma igen mert egyedül vagyok és mozgáskorlátozott vagyok nem tudnék elmenni WC-re aludni furcsa lesz de meg nyugtato
2011. febr. 18. 11:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
én csak éjszaka használok pelenkát, mert egyedül nem tudok ki jutni a wc re egyedül. furcsa volt először de meg lehet szokni
2012. máj. 27. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!