Használtatok már TENA pelenkát?
Éjszaka többször megesik, hogy bevizelek. :( Voltam már orvosnál, ő a TENA betétet javasolta, de ez kevés volt. Még a pelenka lenne, az többet felszív, de elképzelni nem tudom milyen aludni benne.
Van már valakinek tapasztalata velük? Melyiket érdemes kérni, vagy milyenek vannak?
Elsőnek köszönöm szépen a bíztatást.
Nehéz ügy ez. Nem az a nehéz, hogy bemész a mosdóba, leülsz a WC deszkára, és bepelenkázod magad, mert az még elmegy. De utána végigvonulni a lakáson csörgő-zörgő pelenkában, és befeküdni a párod mellé. Tiszta szégyen, hiába megértő, mégis ciki. De kell :-(
Esetleg neked is van tapasztalatod ezügyben? :) Köszönöm a kommented ment a zöldkéz.
Szerintem jók a Tena pelenkák,nekem is kellett használni egy darabig.Jó volt,aludtam is benne meglehet szokni ha kell;) én a tena slip super s-t használtam,beszívta a vizeletet jól és szagoksem voltak,könnyű feltenni.
(de a "Seni" márkájú pelenkák is jó minőségűek) remélem segítettem-
Mindenki aki szült használt Tena betétet vagy valami hasonlót. Ha éjjel bevizelsz még nem kell egyből pelenkát hordanod, a dokid ajánljon valami megoldást nem pelenkát. Az inkontinencia 60-70 százalékban kikezelhető vagy enyhithető. Már bocsi de miért kell neked pelenkát hordani?
A Tena pelenka ami két tapadó csikos (olyan mint a gyerek pelus) csak ágyban fekvő, mozgáskorlátozott betegeknek van kitalálva, aktiv nők mást használnak több száz vagy ezer termék van ,csak a Tenátol emelnék ki egy párat
-Tena pants , olyan mint egy bugyi, légáteresztő és nem ZÖRÖG
-Tena Flex, aktiv nőknek, nagyon gyorsan cserélhető, diskrét
-Tena Confort betétek, sokkal nagyobbak mint a Tena Lady és a sok cseppes akár 1 liter folyadékot is felfog, éjjelre idealis. És még sorolhatnám.
Szia!
Sajnos kényszerből kellene a pelenka. Éjjel soha nem elég a betét... Intimtornát csinálok, de sok hatását eddig nem éreztem, de nem adom fel.
De addig sem jó ha minden éjjel átázok és heti háromszor kell ágyneműt mosnom. Ezért gondoltam még a palankára.
A típusok felsorolását köszönöm, most utánanéztem. Nem is gondoltam, hogy vannak ilyen bugyiféle pelenkák is. Én eddig csak a sima gyermekpelenka szerűre találtam rá. A Comfortot ismerem, az hol illeszkedik rendesen, hol nem... Pedig a saját hálós nadrágját használtam hozzá.
Te is hasonló cipőben jársz hogy iylen tájékozott vagy ezügyben? :(
Ne tudom miféle orvosod van aki pelenkát ajánl, neki az a dolga hogy kikezeljen.Én 3 évig jártam rendszeresen orvosokhoz akik mindent megtettek hogy segitsenek, csak a második tomográfia eredménye után derült ki hogy engem nem lehet kezelni sem műteni.
43 éves vagyok és 2 gyerekem van.
Ha nem kezeltetni hanem pelenkázni akarod magad az a te választásod.
Én 3 évig intimtornáztam, sok inkontinens nőt ismerek és nagyon sok trükköt beszéltünk meg.
Szia nekem is voltak ilyen gondjaim
De nekem a legkedvencebem a Seni pelenka volt
KÉnyelmes,légátereesztő és sok folyadékot megtart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!