14 éves vagyok,és nagyon picik a melleim. Van még valakinek ilyen pici melle, ennyi idősen?
Szia,
14 évesen még nekem is alig voltak melleim, pedig már 12 évesen menstruáltam, mégsem mutattam nagy fizikai fejlődéseket, kivéve csipőtájilag. Viszont most, 16 évesen megnőttek a melleim, 80-as a mellbőségem, B-kosaras a melltartóm, pedig nagyon vékony vagyok és akacsony is emellé. Mégis kitűnnek és szép formásak is :)
Úgyhogy ne aggódj.
Vannak kismellű nők, de neked még rengeteg időd van arra, hogy beinduljanak, elvégre csak 14 vagy :)
Nekem nincsennek különösebben bajaim a melleimmel...A suliban először nekem volt a legnagyobb:)
De asszem tudok egy jó módszert.
Kezdj el ezdeni, s emellett táplálkozz rendesen, kiegyensúlyozottan. minden héten legalább (és max is) 3-szor sportolj.
majd ha ezt sokáig csináltad, szedj fel vagy 1 kilót. Az egyből a ciciden fog megmutatkozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!