Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ugye ilyen nincs? Nem értem.

Ugye ilyen nincs? Nem értem.

Figyelt kérdés

Van ilyen?

Van egy lány aki azt mondta, hogy megjött neki (első), de elfelejtett betétet berakni. O.o

És teljesen tiszta bugyival tesizett végig egy órát.

Ilyen hogy lehetséges?

2011. jan. 11. 17:51
 1/8 A kérdező kommentje:

ja és betétet reggelről felejtett el berakni.

É nálam mindig van, felajánlottam, de visszautasította. És azt, hogy elfelejtett berakni, azt csak az öltözőben mondta, amikor feltűnt, hogy nincs rajta.

2011. jan. 11. 17:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Szerintem csak szégyelli, hogy ő még nem menstruál, és a többiek igen, és ezért találta ki, hogy neki is megjött. Nem cikizni kell őt érte, hanem megérteni.
2011. jan. 11. 17:58
 3/8 anonim ***** válasza:

szerintem ott a pont, az első válaszolónál!:):S

22L

2011. jan. 11. 17:59
 4/8 anonim válasza:
Vagy tamponja volt. Ami persze nem valószínű első alkalomnál. Én is arra szavazok, amit az első válaszoló mondott.
2011. jan. 11. 18:00
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

Nem hiszem mert csak a legjobb barátnőjének, meg még 2 lánynak jött meg...

Meg ez nem beszédtéma.

De az tuti, hogy elmondaná, hogyha tampont használna, mert ő az a fajta lány, aki mindent elmond.

ja és 12-ők vagyunk.

2011. jan. 11. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem kell egymás havi vérzésével foglalkozni. Ha megjött neki, az ő dolga, megoldja, ha pedig nem, akkor megjön hamarosan.

Miért kell egymás bugyiját figyelgetni?

2011. jan. 11. 18:59
 7/8 A kérdező kommentje:
azért mert barátnő, és ha hazudik akkor megbeszélnénk...
2011. jan. 11. 20:50
 8/8 anonim válasza:
12 évesen ezen nem kell aggódni. Nekem kb. 13,5 évesen jött meg, addig vártam, mert én voltam az egyedüli az osztályban, akinek még nincs meg. Azóta inkább a pokolba kívánom :)
2011. jan. 12. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!