Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Először használok tampont....

Először használok tampont. Olyan van h túl mélyre dugom be?

Figyelt kérdés
Olyan van h túl mélyre nyomom be? Mert egyszer sikerült igazán jól berakni, nemis éreztem de nagyon mélyen volt... És azt is úgy sikerült berakni hogy legalább 10 percig szenvedtem vele. Nagyon fájt ahogy bentebb értem, nehéz volt nyomni is. Van valami jó módszer arra h megkönnyítsem a dolgokat? Valami jó póz amiben el tudok lazulni és rendesen be tudom dugni?
2011. jan. 10. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
20%
És az orrodon jön ki? Nem, nincs.
2011. jan. 10. 21:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Már elnézést de sztem normálisan tettem fel ezt a kérdést... Bocs hogy kezdő vagyok és tanácsot kérek..:) és nem vagyok olyan profi mint te -.-" nem kell egyből ilyen h*lye negatív válaszokat írni.. ha nem tudsz normálisat akk inkább ne is írj -.-'
2011. jan. 10. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

De nincs olyan, hogy túl mély. Az egy üreg. Van vége. Annál mélyebbre nem megy.

Az, hogy fájt mikor próbálkoztál csak azért van, mert rossz szögben próbálkoztál.

Próbáld meg gugolva. Úgy egyenes az út, nincs akadály.

2011. jan. 10. 21:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Majd megpróbálom. Ma már eleget szenvedtem vele.
2011. jan. 10. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Ismerős :)
2011. jan. 10. 21:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint mindenki ilyen "béna" az elején?
2011. jan. 10. 21:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Legalábbis akárkivel beszéltem erről mind így voltak vele.
2011. jan. 10. 22:00
 8/8 anonim válasza:
Először én is napokig szenvedtem, míg sikerült kitapasztalni, h jó.. Nekem wc-n ülve sikerült a legkönnyebben felrakni.
2011. jan. 22. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!