Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha először O. B Light tampont...

Ha először O. B Light tampont használok (az befér) és egy idő után már be fog férni az O. b Normal is? Kitágul annyira? Mivel a Light az 2 cseppes. Szóval nem bírja sokáig!

Figyelt kérdés
16/L
2011. júl. 10. 20:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A tampont nem a vérzés erősségéhez kell megválasztani.
2011. júl. 10. 20:08
 2/11 A kérdező kommentje:
hanem?
2011. júl. 10. 21:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Elírtam, pont ahhoz kell. Tehát erősebb napokra használj normált.
2011. júl. 10. 21:51
 4/11 anonim ***** válasza:
a vérzésed erősségétől függ.. beférni mindegyik befér... én elsőre normál mérettel próbálkoztam.. majd a másodiknál super és utána már csak super plust veszek..azt a zöldet. pedig szűz vagyok. egyáltalán nem érzem a különbséget a kicsi és a nagy között.. csupán annyi, hogy nagyon erősen vérzem. és míg a normált 2-3 óránként cseréltem, ez a zöld kibírja 7-8 óráig. Abszolút attól függ, milyen erősen vérzel.
2011. júl. 10. 21:56
 5/11 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam, hogy aki szűz (én is az vagyok) annak a mini kell mivel csak az fér be! De akkor ezek szerint mindenkinek befér bármelyik méret?
2011. júl. 11. 08:04
 6/11 anonim ***** válasza:
A minivel érdemes első feltevésnél próbálkozni,de a tampon mérete a menstruáció erősségétől függ.
2011. júl. 11. 09:28
 7/11 anonim válasza:
hát 7-8 óra alatt jól beléd rohad :S fújj
2011. júl. 11. 12:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet olyan helyen dolgozik, ahol macerásan tud elmenni cserélni. Én is dolgoztam ilyen helyen 10 óra alatt egy 20 és egy 10 perces szünet volt. Macerás volt nagyon plusz szünetet kérni.
2011. júl. 11. 12:34
 9/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a tampon mérete a nedvszívó képességtől függ! De lehet, hogy nem fog beférni a Normal vagy a Super? Vagy az bárkinek befér?
2011. júl. 11. 13:54
 10/11 anonim ***** válasza:
először minivel kezdj,aztán normál és ha kell akkor super,az ob-k naon jók;)fokozatosan kell,de te érzed,majd ha szexelni fogsz könnyeb lesz majd feltenni az erősebbet;)
2011. júl. 11. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!