Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj a csiklóm?

Miért fáj a csiklóm?

Figyelt kérdés

van amikor már egy kis érintéstől is iszonyatosan fáj. van amikor semmi.gondolok itt arra, hogy a barátm lehet h túl sokat simogatott és kidörzsölődött?Meg is van dagadva.

Volt már vkinek hasonló érzése?

2009. jan. 30. 15:14
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Valószínű, hogy gomba, menj el nőgyógyászhoz.
2009. jan. 30. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia ! Velem is volt mar hasonlo, de amit az elottem iro iert is megfontolando. Az enyem is feldagadt, elegge fajt, foleg ha a bugyi hozzaert, total voros volt az egesz.Viszont elozo nap kicsit hevesen es sokaig szeretkeztem a parommal, ezaltal kidorzsoltem. Nem tudom a tied milyen, de ha egy-ket napon belul nem lesz jobb es nem latod a duzzanatot csokkeni, akkor DOKI ! Mert az fertozes, ekkor viszont a parodnakis kell kapnia valamit, nehogy visszafertozzon !

Remelem csak dorzsoles! Jobbulast !

2009. jan. 30. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik lehetséges ok az, hogy pl. az előjáték hiánya, vagy elégtelensége miatt nem volt elég sikamlós a nemi szerved és tul.kép. tényleg kidörzsölődött. A keletkezett mikro-sérüléseken be is fertőződhetett.

A kamillás ülőfürdők és kímélés 2-3 napon belül megoldják, ha erről van szó. Amennyiben nem orvos!

Üdv, jobbulást!

2009. jan. 30. 15:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, szerintem nem voltam elég nedves, ugyanis ez nálam gond:S
2009. jan. 30. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!