Ég a hüvelynyílásom, mitől lehet?
Ne írjátok, hogy menjek nőgyógyászhoz, mert megyek, de csak a jövő hét utáni hétfőre tudott időpontot adni.
Nem élek nemi életet, viszont pecsételő vérzésem van 1 hete. Nem tudom, hogy csak felmaródott, vagy más miatt lehet?
De nem büdös a folyásom/vérzésem, szóval azért nem értem.
De köszi a választ!
Lehet, hogy nem is ég, hanem inkább fáj... :S
Meg most fürödtem és csípte a Lactacyd (pedig szinte csak kívülről mostam meg, olyan ujjpercnyire nyúltam be).
Remélem, hogy csak felmaródott és nem vmi gennyes izém van, és igazából onnan jön a vérzés. :S
Amíg eljutsz a doktorhoz, egy próbát megérne a Canesten Combi kezelés. Vény nélkül kapható.
Ha tényleg gomba, akkor jovö hét utáni hétre már úgy fog égni, meg fájni, hogy lekaparod a puncidat.
Miért kell belülről is megmosnod?
A Jó Isten áldjon meg, oda nem kell benyúlni szappanos kézzel, hogy megtisztítsd! Az a terület magától tisztul.
Az ember a fenéklukát se mossa meg belülről!
Attól lehet a gomba, hogy felborult a belső mikroflóra a pun... -ban, mert bejutott oda a szappan. A tisztítást csak kívülről kell végezni!
Nem szoktam belül mosogatni, szűz vagyok, elég szűk szűzhártya-nyílással, be sem nyúlnék, mert félek, hogy átszakad a szűzhártyám. Ha már sikerült eddig megtartanom, akkor szeretném "megajándékozni" a leendő páromat vele. :D
Azért nyúltam csak be, mert ha csak a felmaródástól fájt volna, gondoltam jobb, ha alaposabban megmosom. Nem irrigáltam, nem mostam ki az egész hüvelyem, szóval tuti nem attól van.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó, alapvetően egyetértek veled, kezelni kell. Hogy mivel és hogyan, majd megmondja a szakember.
És a kötekedés abszolút távol áll tőlem, egy töréses sérülés, egy kiszáradás, magas láz vagy baleset az tényleg sürgősségi ellátást igényel, de a hüvelygomba nem tartozik ebbe a körbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!