Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Úgy tűnik van egy sebem...

Úgy tűnik van egy sebem közvetlen a hüvelynyílásom alatt. Fáj ha a kedvesem beteszi. Mit tegyünk hogy ne fájjon?

Figyelt kérdés

Laza vagyok, kívánom, ő figyelmes, én nedves vagyok. Jó ideje együtt vagyunk, sose fájt, most kezdett (asszem egy alkalommal nem voltam eléggé nedves de ott akkor abba is hagytuk). Van rá esély hogy begyógyul? Nőgyógyász szerint rendben vagyok...

Megj.: Szerelmes vagyok, gátlásaim nincsenek!

2009. jan. 2. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
hát fura orvosod lehet. én felkeresnék egy máskat, mert tuti nem normális az a seb!
2009. jan. 2. 21:14
 2/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem sem normális! Nekem nőgyógyászom(magán) mondta,hogy el van vékonyodva belül egy bizonyos helyen (kb ott, ahol neked a sebed van) a börréteg.(mi nem is vettük észre, évente járok rákszűrésre, most mondta..) Elmagyarázta mit kell csinálni ezzel és rendben leszek. (ha gondolod leírom neked, orvos kell megcsinálja)Nem tudom hol laksz. Én pesti vagyok, szívesen megadom az orvosom számát. Megbízható és jó orvos. Azt mondom ez egy olyan dolog, aminél érdemes magán orvoshoz menni, végtére mégis csak a testedről,egészségedről, hüvelyedről van szó!!!
2009. jan. 2. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Úú leírhatnád pontosan mit is mondott mit kell vele csinálni/csinálnod, engem is kíváncsivá tett, illetve én is éreztem már ilyesmit? (Tudom hogy egyáltalán nem biztos hogy ugyanez a probléma, csak a kíváncsiság)
2009. jan. 2. 21:24
 4/4 anonim válasza:

Hát, nem tudom, én érezni nem éreztem belőle semmit. Azóta sem mentem vissza dokihoz, mert nem volt kedvem. Persze utána kérdeztem tőle, hogy ez betegség-e stb stb. De mondta, hogy semmi különös, majd ha gondolom akkor menjek vissza hozzá.

Az eljárás konkrétan annyi, hogy egy eszközzel lefagyasztanak belül, mert ez megerősíti a bört. Idén januárban megyek megint szűrésre, nagyon kíváncsi vagyok idén is azt mondja-e majd. 5éve járok hozzá és tavaly mondta, hogy el van vékonyodva. Szóval meglátjuk:)

2009. jan. 2. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!