Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valaki beavatna a tampon...

Valaki beavatna a tampon használatának a rejtélyeibe?

Figyelt kérdés

xD

Na szóval ma fogok először tampont használni. De semmit sem tudok róla :/

Valaki mindent elmagyarázna? Mire kell figyelni? Hogyan kell felhelyezni?

11/L

2011. jan. 8. 19:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Egyrészt ezer ilyen kérdés volt már, másrészt szerintem ennyi idősen tudsz olvasni, ott a tájékoztató a dobozban.

2011. jan. 8. 19:38
 2/17 A kérdező kommentje:

ezt inkább nem köszönöm meg :/

Ha már leírtál ennyi karaktert, akkor inkább írhattál volna pár értelmes dolgot is...

2011. jan. 8. 19:49
 3/17 anonim válasza:

Miért nem kérdezed meg anyukád vagy apukád?

Nem vicc...

2011. jan. 8. 19:50
 4/17 anonim ***** válasza:

Szia! Anyud nem tud segíteni?

Az én (!!) véleményem szerint betétet használj, ne tampont ennyi idősen. Egyszerűbb is, és szüzesség elvesztése előtt is inkább a betét ajánlott. Most este lesz, éjszakára főleg jobb a betét (kényelmesebb is).

Nekem is volt egy "tamponos korszakom", kamaszok közt az a menő. Most akkor használok csak, ha mennem kell valahova, ahol mozogni kell.

Remélem hasznos.

2011. jan. 8. 19:52
 5/17 anonim ***** válasza:
19:52 vagyok, amúgy kérdezz, ha kell vmi. 22/L
2011. jan. 8. 19:54
 6/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaza van az elsőnek, tényleg leírják a dobozban, minden benne van, amit tudnod kell,én is ott olvastam el:)

16/L

2011. jan. 8. 19:54
 7/17 anonim ***** válasza:
Egszerű a használata: Mielőtt felhelyezed moss alaposan kezet, és addig kell felhelyezned a hüvelyedben, ahol már nem érzed hogy ott van. Utána próbálj meg kicsit mozogni meg ülj le és ha úgy sem zavar akkor jól helyezted fel...jha és utána is jó alaposan moss kezet....
2011. jan. 8. 19:55
 8/17 anonim ***** válasza:
basszus hány éves voltál amikor elkezdtél menstruálni?
2011. jan. 8. 19:58
 9/17 A kérdező kommentje:

köszi.

Már egy éve menstruálok, és ki nem állhatom a tampont.

Anyummal nem szeretek erről beszélgetni.

2011. jan. 8. 20:09
 10/17 anonim ***** válasza:

Próbáld meg a dobozban lévő leírás alapján, és ha ezenfelül van kérdésed tedd föl nyugodtan, szívesen válaszolok. Viszont nem azért, h leszóljalak a korod miatt, szó sincs ilyesmiről, de sztem is korai még 11 évesen. De mondjuk ha sportolási vagy egyéb okokból fontos, akkor megértem. Viszont ha most kezded 1-2 tipp.

- Ne most este próbáld ki először, éjszakára jobb a betét. Ajánlatos mondjuk hnap kipróbálni, ha nem mész sehova, h ne máshol kelljen elviselned a fájdalmat, ha nem sikerült jól feltenned.

-Ha rutinosabb leszel valszeg már fog menni simán állva, de az elején sokat segíthet, ha legalább félig leguggolsz. Ha tolod be, és állandóan "falnak" ütközöl, akkor változtass picit irányt. Hamar belejössz majd... :)

- Én először abba a hibába estem, h nem mert egészen ütközésig feltolni. Pedig az tényleg fontos, mert csak akkor nem fog fájni, és nem fogod érezni, h ott van, ha pont a helyén van, ergo teljesen, ütközésig feltoltad. (a zsinórra meg persze ügyelj, h kilógjon, de ezt tudod)

- Kézmosás előtte és utána is, nehogy bevigyél vmi fertőzést a hüvelyedbe!

Rem. segíthettem. :)

2011. jan. 8. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!