Létezik e szemölcs a hüvely bemenetében hüvely falán?
Ma tusolás közben ahogy megmostam lent éreztem hogy valami nem stimmel.
Egy kis bör keményedést éreztem pukli formában mint egy szemölcs tükör segítségével megnéztem jobban a hüvelyemben is észleltem egyet.
Lehet szemölcs? és ha az mi a teendö? Mondjuk tuti nögyógyász lessz belöle holnap de. csak ha valakinek volt ilyen jó lenne egy tanács.
köszi elöre is
Szia!
igen, lehet szemölcs...
jól teszed, ha megnézeted orvossal.
lehet ilyen:
Az örökítőanyagul DNS-t tartalmazó emberi szemölcsvírus (szakmai nevén: humán papillomavírus = HPV) több mint nyolcvan típusa közül némelyek a kézen és a lábon, mások a nemi szerven és a végbélnyílás körül növesztenek szemölcsöt, de olyan típusai is vannak, amelyek hüvely- és szeméremtest-gyulladást, illetőleg hüvely- és méhnyakrákot keltenek.
Jo otlet orvoshos menni.
Nevetni fogtok :D
Én múlt hét pénteken voltam "egy kinövéssel" a dokinál!
És azt mondta a doki aki mellesleg jó doki hogy ez a szűzhártyám!:DMondtam neki hogy de hát doktor két gyermeket szültem!És azt mondta hogy akinek nehezebb volt a szülése vagy gátmetszése volt(nekem nem) annak "lecsúszhat"!Valahogy igy magyarázta mert nagyon nem tudtam figyelni mert olyan ideges voltam már elképzeltem hogy rákos vagyok stb :)
Amúgy én is gondoltam a HPV-re!szóval mindenképp menj el holnap dokihoz!
Jobbulást kivánok!
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!