Létezik 3,5mm jack hüvely?
A számítógépemből jön egy jack dugós kábel a monitoromba (ott van a hangfal), de néha szeretném (pl filmnézés) közben a fejhallgatómon keresztül hallgatni lehetőleg úgy, hogy ne kelljen az asztal alá a gép mögé másznom, hogy átdugaszoljam a vezetékeket.
Létezik olyan adapter, ami két 3,5mm-es jack dugót köt össze?
Nem valami olyasmit keresel, hogy van egy 3,5mm-es Jack dugó (ez megy a hangkártyába) és 2db aljzat, amiből az egyik a monitor felé megy, a másik a fejhallgató.
Valami ilyesmi: [link]
Kapható 3.5-ös jack apa-anya(dugó-aljzat)bármilyen variációban legyárthatod,vagy boltban készen is lehet kapni.
Legtöbb hiradásteknikai üzletben készen árulják.
Készen drágább(1000-3000),ha tudsz forrasztani kb 200 ft.
Konkrétan én olyan adapterre gondoltam, amivel két jack dugót (apa-apa) lehet összekötni. :)
Amit belinkeltél, az egy elosztó, vagyis ugyanúgy szólna mind a hangfal, mind a fejhallgató.
RCA hüvelyt már láttam, de hát abba nem tudom belegyömöszölni a 3,5-es dugót. :P
A monitorodon lehet hangerőt állítani?
Ha igen, akkor az jó megoldás, amivel mindkettő egyszerre van bedugva.
Ha a hangfal(monitor) szól, akkor nem számít hogy szól a fülhallgató is. Ha meg fülhallgatózni akarsz, akkor lehalkítod a monitort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!