Létezik olyan, hogy az együttlét után megváltozik (elszakad) a hüvely bejárata?
Tegnap feküdtem le először a barátommal(szűz voltam),kellően fel voltam izgulva,de az elején fájt,aztán elmúlt a fájdalom.
Reggel észre vetem,hogy véreztem,de a vérfolt két oldalt jelent meg a bugyimon.Miután megnéztem,láttam,hogy mintha a kör alakú bejárat elszakadt volna két helyen.
Ez normális?
20/L
Előfordul, ne ijedj meg! :) nekem nyáron volt egy barátom, akivel állandóan szeretkeztünk..kb naponta 6-7 alkalommal. Akkoriban volt ilyen nekem. Ez akkor alakul ki, ha tul sokszor vagytok együtt és kidörzsöli neked (mert ugye a nedvesedéstől amugy is fel vagy puhulva, ázva), vagy a másik eset aha az ő átmérője nagy a tiedhez képest.
Lényeg, hogy 1-2 nap és elmúlik, de ilyenkor jobban vigyázz a fertőzésekkel..pl uszodába ne menj.
És ez össze fog forrni vagy mi történik vele?
Nem fáj,csak ki van pirosodva és be van dagadva, csak...nem tudom,olyan furcsa...leginkább arra emlékeztet,mint mikor a ki kloffolt húsnak a szélét bevagdalják:S
Köszönöm 10:03-as.
Igazad van,élvezni élveztem,s mint mondtam,csak az elején fájt.A barátom nem megbaszott, tévedés ne essék, egyszerű az ok, az első kommentelő fogalmazta meg azt hiszem, hogy nagy volt nekem.Nem kell rögtön erőszakra gondolni(mindenki magából indul ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!