Most mit csináljak, elfelejtettem bevenni a gyógyszert?
Én megtartanám a szünetet és védekeznék még legalább egy hétig óvszerrel is.
Ha nem jön meg a vérzésed, akkor csinálj tesztet.
Kövesd, ami a betegtájékoztatóban van, vagyis ne tarts szünetet, kezdd el rögtön a következő levelet. Egyébként eddig jól csináltál mindent, hiszen így van leírva a tájékoztatóban. (Ugye van egy B opció is, hogy nem is pótolod a kihagyott tablettát, és kezded az új levelet 7 napon belül, de azt már nem tudod megtenni, szóval marad ez az opció.)
Mindig a betegtájékoztatóban leírtakat érdemes követni, kivéve, ha valami szakember (de tényleg szakember) mást mond.
Az is benne van a tájékoztatóban, hogy így nem lehetsz terhes, szóval ezen se aggódj!
További szép napot!
szia!
én is ezt szedem.
este 7kor szoktam bevenni, és egyszer elfelejtettem.
Reggel 10kor jutott eszembe, bevettem az elmaradt szemet, aztán 7kor bevettem az aznapit.
ezt írja a tájékoztató is!
A biztonság kedvéért elmentem a nőgyógyászomhoz, aki azt mondta, hogy egy gyógyszerért tűzbe teszi nekem a kezét, még akkor is, ha nem vettem volna be, mert olyan vastag a a méhfalam.
Mondta, hogy szedjem ugyanúgy továbbra is.
Szerintem nem lesz semmi gond:)
22L
"kezdd el rögtön a következő levelet"
A rögtönt a szünet mellőzésére értettem, vagyis csak azután kezdd a következőt, hogy a teljes előzőt befejezted, de azt rögtön másnap :)
köszönöm, értettem így is:)
nagyon remélem nem lesz gond, soha nem felejtettem még el, nem tudom most is hogy ment ki a fejemből.
akkor nem tartok szünetet, remélem ez nem fog bekavarni, mert ez sem túl jó ha nem tartok szünetet, de mostmár sajnos ez van
www.orvostudakozo.hu
Dr Hamvas Ferenc.
99% biztos vagyok benne, hogy azt fogja javasolni, tartsd meg a szünetet.
Én gyakran olvasgatom Hamvas Ferenc válaszait, eddig nem tűnt fel, hogy baromságokat ír...
Viszont ezen a fokuszbanano oldalon...
14 éves lánynak ajánlgatják a fogamzásgátlót...hát nem mondok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!