Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 4 honapja szedem a frontint...

4 honapja szedem a frontint (gyogyszer), tegnap este elfelejtettem bevenni, ma elegge rosszul vagyok, hanyingerem van, izzadok es reszketek, ez azert van mert kihagytam tegnap a gyogyszert?

Figyelt kérdés
Az irjon aki tapasztalatbol tudja legyszi
2009. márc. 4. 12:35
 1/4 anonim válasza:
Biztos, hogy nem attól van, mert kihagytad. Én is ezt szedem, csak xanax néven. Volt már hogy nem vettem be, de ilyen panaszokat nem éreztem. De a pánikrohamnak pont ilyen tünetei vannak.
2009. márc. 4. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Komolyabb kihagyás okozhat ilyen "elvonási tüneteket", de egy szemtől még nem valószínű. Inkább arról lehet szó, hogy "beleélted magad" abba, hogy a kifelejtett egy szem rosszullétet fog okozni, és ettől lett pánikrohamod. Mindenestre, ha egyet szedsz naponta, akkor gyorsan pótold a kifelejtett mennyiséget, az segíteni fog.
2009. márc. 4. 13:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Este kell bevegyem es 2 db tablettat, mar reggeltol rosszul ereztem magam , delbe jutott eszembe , hogy tegnap este elfelejtettem bevenni azert gondoltam , hogy esetleg azert vagyok rosszul...
2009. márc. 4. 14:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha még nem pótoltad és még mindíg rosszul vagy, akkor vegyél be most egyet és este is csak egyet (már ha jól értelmeztem, hogy este két szemet kéne szedned).
2009. márc. 4. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!