4 honapja szedem a frontint (gyogyszer), tegnap este elfelejtettem bevenni, ma elegge rosszul vagyok, hanyingerem van, izzadok es reszketek, ez azert van mert kihagytam tegnap a gyogyszert?
Figyelt kérdés
Az irjon aki tapasztalatbol tudja legyszi2009. márc. 4. 12:35
1/4 anonim válasza:
Biztos, hogy nem attól van, mert kihagytad. Én is ezt szedem, csak xanax néven. Volt már hogy nem vettem be, de ilyen panaszokat nem éreztem. De a pánikrohamnak pont ilyen tünetei vannak.
2/4 anonim válasza:
Komolyabb kihagyás okozhat ilyen "elvonási tüneteket", de egy szemtől még nem valószínű. Inkább arról lehet szó, hogy "beleélted magad" abba, hogy a kifelejtett egy szem rosszullétet fog okozni, és ettől lett pánikrohamod. Mindenestre, ha egyet szedsz naponta, akkor gyorsan pótold a kifelejtett mennyiséget, az segíteni fog.
3/4 A kérdező kommentje:
Este kell bevegyem es 2 db tablettat, mar reggeltol rosszul ereztem magam , delbe jutott eszembe , hogy tegnap este elfelejtettem bevenni azert gondoltam , hogy esetleg azert vagyok rosszul...
2009. márc. 4. 14:54
4/4 anonim válasza:
Ha még nem pótoltad és még mindíg rosszul vagy, akkor vegyél be most egyet és este is csak egyet (már ha jól értelmeztem, hogy este két szemet kéne szedned).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!