Pharmatex készítmények vagy óvszer? Lenne egy kérdésem!
Figyelt kérdés
Szeretném, ha valamit elmagyaráznátok nekem. Olvasgattam fogamzásgátlási módszerekről, különösen a Pearl-indexeket tanulmányoztam. A pharmatex készítményeké 0,74, míg az óvszeré 3-4 (vagy több). Mégis mindenki szidja a pharmatexet, mert az óvszer hatékonyabb. Pedig a számok az ellentettjét mutatják. Most akkor hogy is van ez?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 2. 12:30
21/22 anonim válasza:
én a pharmatex hüvelytablettát használom évek óta,nem a kúpot,és a tabletta nagyon jó.nem maradtam még egyszer sen tőle terhes.megfelelően kell használni,ahogy írva van.nem kell minden okosnak bedőlni amit ír.a tablettát felhelyezed,10 perc,és mehet!de ha csíp is picit az elején,akkor is többszöri használat után,már megszokod.és az is bele van írva,hogy fertőtlenít is ezt az okostojások miért nem írták ide?én mióta használom,sem hüvelyfertőzésem,sem gombás fertőzésem nem volt.szerintem próbáld ki.
22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a választ is :)
2011. jan. 3. 01:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!