Mikor fog megjönni az első menstruációm?
Még nem nagy a mellem ( kis maroknyi) De sokat nőttem. Fehérfolyásom pedig már 3 éve van :S ez baj? Mikor fog megjönni? Nem kéne aggódnom, hogy 3 éve van folyásom?
12/l
ha nem csíp, vagy viszket, akkor nem kell félned.
szerintem azért lassan számolj a menzesszel, de valószínűleg érezni fogod az előjeleit: szőrösödés, esetleg enyhébb alhasi görcs, hangulatváltozás.
Köszi!
már szőrösödöm. És hát a hangulatom is változik. Pl.: Amikor meghalt a kutyám, akkor szomorú voltam. Amikor meg ötös lett a dolgozatom, akkor meg boldog. xD Na jó, egyébként tényleg nagyon változatos hangulatom van!
köszi :) hát igen, szinte én x)
Akkor jó, mostmár várhatjuk xD
Hány éves vagy, ha szabad kérdeznem?
Addig, amíg nem érzel más furcsaságot a szervezetedben, addig tényleg nem kell félned. Nekem nagyon váratlanul jött meg az első, nem volt előjele, csak utána volt kissé más a közérzetem, ami úgy gondolom, hogy teljesen természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!