Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Először próbálkoztam tamponnal...

Először próbálkoztam tamponnal, mikor még csak 1 cm-ig helyeztem fel, rögtön rosszul lettem. Mért van ez?

Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartasz kicsit a dologtól?

Biztos, hogy nem a tampontól volt, hanem pszichés okai vannak.

2010. dec. 31. 14:32
 2/8 Tinker Bell ***** válasza:
72%

Hogy érted azt hogy rosszul lettél? Hányingered lett?

Nem muszáj tampont használnod, ha nem szeretnéd. Ha neked kényelmes a betét, akkor használd azt! Ha nem kényelmes, akkor próbálkozz később is a tamponnal, ne görcsölj rajta, lazulj el, úgy sikerülni fog!

A vér látványához pedig szokj hozzá, mert egy ideig még együtt kell vele élned!

2010. dec. 31. 14:32
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Erre is gyanakodnék:

[link]

2010. dec. 31. 14:43
 4/8 A kérdező kommentje:

Rosszul lét. Hányingerem lett, a hasam elkezdett görcsölni, remegni kezdtem, el is estem. Elég durva volt, nem számítottam rá.

Már nem vagyok szűz, igen, kényelmes a betét, de néha azért jó lenne a tampon egyes ruhákhoz is.

Ja és 16 vagyok.

2010. dec. 31. 14:43
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

14:43

Ari, hogy erre gondoltál, de amit belinkeltél, nem két perc alatt alakul ki, a kérdező pedig csak egy cm-re rakta be a tampont.

Jó lenne gondolkodni mielőtt ilyen okosságokat írsz.

2010. dec. 31. 14:51
 6/8 Tinker Bell ***** válasza:

Toxikus sokk szindróma nem lehet, mert még nem használt tampont soha!

Egyébként csak ajánlani tudom a tampont! Én máshogy el sem tudnám képzelni!

2010. dec. 31. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:

14:43 ez bölcs link volt egy olyan lánynak, aki egyszer 1 cm mélyre bedugott egy tampont és AZONNAL ki is húzta :=). Olvasd el te is a linkelt cikket, hogy tudd, hogy mi az a tss.

Kedves Kérdező, én inkább arra gondolok, hogy megijedtél, pánikrohamod volt. Hidd el, a tampon biztonságos, nem tud felcsúszni a hüvelyedből sehová és ha betartod az alapvető higiénés szabályokat, nem leszel beteg sem tőle. Bátran próbálkozz vele, lazíts és told fel olyan magasra, ahol már egyáltalán nem érzed, úgy van jó helyen.

2010. dec. 31. 17:52
 8/8 anonim ***** válasza:
próbálkozz a legkissebb tamponnal,pl,ob mini fontos hogy jó legyen a testhelyzetet és lazulj el-
2011. jan. 2. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!