Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most próbálkoztam először...

Most próbálkoztam először tamponnal, de nem tudom milyen mélyre kell felhelyezni. Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Utálom a betétet, ezért most, hogy egyedül vagyok kipróbáltam a tampont. Egy picit furi, de szerintem nem dugtam elég mélyre. Ha megnézem akkor a vége egy kicsit kilátszódik. Milyen mélyre kell?
2010. dec. 2. 17:17
 1/8 A kérdező kommentje:
ja és 12/L
2010. dec. 2. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt jól fel kell nyomni. Ha ezzel megvagy, akkor egyszer-kétszer guggolj le,és ha érzed, hogy még ott van, akkor még nyomd egy kicsit feljebb. Addig kell tolni, amig már nem érzed, hogy ott van.
2010. dec. 2. 17:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Magának a tamponnak a vége látszódik ki ugye, nem a jelzőfonal? Akkor még sokkal mélyebbre kell helyezned, a tampon vége egyáltalán nem lóghat ki, kb egy fél ujjnyi távolságra kell lennie a végének a hüvely bemenettől. Érezni fogod, hogy hol van jó helyen, mert akkor olyan, mintha semmi nem lenne ott. Egyáltalán nem érzed a tampont. Előtte biztos tudod, alapos kézmosás.

Sok sikert!

2010. dec. 2. 17:23
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Persze, a tampon vége látszódik ki.

Mégegyszer köszi, megpróbálom újra.

2010. dec. 2. 17:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy a mutatóujjammal addig tolom, amíg már nem megy mélyebbre, és úgy pont jó szokott lenni. De mindenkinek más, ki kell tapasztalni :)
2010. dec. 2. 17:29
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi :D
2010. dec. 2. 17:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Először vizsgáld meg a puncidat, nyúlj fel a hüvelyedbe és tapasztald ki, hogy mi merre van. Ha az ujjaddal már jól kitapasztaltad, mehet a tampon. Akkor jó, ha nem érzed.
2010. dec. 2. 18:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Addig kell feldugni, ameddig csak bírod. Ha nekiütközik "vminek" (ami egyébként a méhszájad), akkor van jó helyen. És ha jó helyen van, nem érzed.

Semmiképp sem szabad kilógnia.

Én is azt tanácsolom, hogy előbb az ujjaddal találd meg az "utat".

2010. dec. 2. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!