Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Újpesten (IV. Kerület) vagy...

Újpesten (IV. Kerület) vagy esetleg a IV. Kerületben a Hősök tere közelében, van nőgyógyász? Mit kell tudni, ha odamegyek?

Figyelt kérdés
El kéne mennem, most először, mert van egy kis gondom... (Bár most egy időre megszűnt...) Az a gond, hogy félek egy picit, anyukámmal nem szívesen megyek, mert nincs túl jó kapcsolatunk...
2010. dec. 30. 22:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
lehetsz vagy 12
2011. jan. 1. 18:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Ne a nemét nézd, hanem hogy jó doki legyen. A dokikat marhára nem érdekli ám, hogy Te ott félmeztelen vagy, tehát Téged sem kell, hogy zavarjon.
2011. jan. 1. 19:28
 13/16 A kérdező kommentje:
Jajj, Istenem, talán nektek még nem volt velük rossz tapasztalatotok... Ismerősömet elkezdték fogdosni, akkor meg jó ha megijedek... ja és 13 vagyok! Nem tévedtél sokat...
2011. jan. 2. 09:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Ismerősöd vagy nem mond igazat, vagy sürgősen menjen és jelentse fel azt az orvost, aki "fogdosta". Az sztk-ban különben is jelen van a vizsgálatnál az asszisztens is, ha mégsincs bent, kérheted, hogy menjen be, ha attól tartasz kikezdenek veled. Ez egyébként egyáltalán nem valószínű, nekik ez ugyanolyan munka, mint a fül-orr-gégésznek az, hogy belenéz a torkodba. A mai világban egy nőről is ugyanolyan valószínűséggel el tudom képzelni, hogy zaklatna, ez még rosszabb szerintem. (De még egyszer, ez a valószínűség közelít a nullához!) Különben a férfi orvosok szerintem sokkal több tisztelettel viseltetnek a pácienseik iránt, sokkal megértőbbek és empatikusabbak, sőt, óvatosabbak. Mondjuk ez a saját tapasztalatom. Volt itt, aki ajánlott is Neked újpesti orvost, aki ki van próbálva, nyilván nem ajánlotta volna, ha rossz tapasztalatai lennének. Barátnőknek meg nem hiszünk el mindent, amivel ijesztgetni akarnak.
2011. jan. 2. 10:09
 15/16 anonim ***** válasza:
igaza van az előttem szólónak. én ajánlottam a 2 orvost, ki vannak próbálva, voltam már nálunk nem is egyszer. voltam már nőnél is, és igazat mondott az előttem szóló, a férfiak sokkal empatikusabbak és jobban viszonyulnak a problémádhoz. jerger andrás meg különösen kedves, beszélget is veled, akármiről, kérdezget, hol tanulsz, stbstb h oldja a feszültséget. nem úgy kezel mint egy "beteget". ő nagyon rendes, nyugodtan menj el hozzá, nemfog fogdosni ezt tuti 1000%. az viszont természetes h megnyomogatja a hasadat és h benyúl a hüvelyedbe, hiszen ilyen egy nőgyógyászati vizsgálat
2011. jan. 2. 11:29
 16/16 A kérdező kommentje:
okés köszönöm :)
2011. jan. 2. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!