Újpesten (IV. Kerület) vagy esetleg a IV. Kerületben a Hősök tere közelében, van nőgyógyász? Mit kell tudni, ha odamegyek?
Figyelt kérdés
El kéne mennem, most először, mert van egy kis gondom... (Bár most egy időre megszűnt...) Az a gond, hogy félek egy picit, anyukámmal nem szívesen megyek, mert nincs túl jó kapcsolatunk...2010. dec. 30. 22:14
1/16 anonim válasza:
Miért pont a Hősök terénél csak nem ott csináltak gyereket?:D
Bocs ezt nem lehetett kihagyni.
18/F
2/16 A kérdező kommentje:
pff xD... inkább a Hősök tere kilőve, mert egy kicsit messze van...
2010. dec. 30. 22:18
3/16 anonim válasza:
Első válaszoló te nagyon gyökér lehetsz 18 éves létedre, mégha csak viccnek is szántad, nem ártana egy kicsit gondolkodni. :D Nem csak akkor lehet/kell nőgyógyászhoz menni ha valaki terhes/vagy attól tart, hogy az.. léteznek rutinvizsgálatok és más egyéb problémák is amivel érdemes nőgyógyászhoz fordulni.
A kérdezőnek: a kérdés első felére sajnos nem tudok válaszolni, mert nem újpesti vagyok. Ha el kell menned nőgyógyászhoz semmiképpen ne halogasd, ha nem akarsz egyedül menni kérj meg valakit akiben megbízol és számítatsz rá.
4/16 anonim válasza:
22.31
Tudom na nehogy megölj már itt xD
5/16 anonim válasza:
hát pedig ezért legalább életfogytiglan jár xD (nem kell komolyan venni :-) )
7/16 A kérdező kommentje:
ott van? mert akkor megnézem :))
2010. dec. 31. 11:07
8/16 anonim válasza:
sztk-ba menjél, ott van pár nőgyógyász. én a jerger andrást vagy a halász domonkost tudom ajánlani. őket ismerem
9/16 A kérdező kommentje:
Ne már! Én nem akarok férfi nőgyógyászhoz menni!
2011. jan. 1. 18:18
10/16 anonim válasza:
akkor ezt beszívtad mert újpesten nincsen női nőgyógyász, csak férfi van, aki majd rádizgul vizsgálat közben, és pajzán gondolatai támadnak.....:S mekkora sügér vagy, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!