Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a véleményetek a tampon...

Mi a véleményetek a tampon használatáról?

Figyelt kérdés
Mert az én nőgyógyászom állandóan azt mondja h ne használjak,inkább betétet!Tieteké mit tanácsol?Régebben csak azt használtam,de most már csak igen ritkán használok tampont!
2010. dec. 27. 23:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

mikor legelőször megjött én használtam betétet sokáig. de nagyon nem szerettem, mert nekem nagyon kényelmetlen volt, zörgött, átázott, és ki nem állhattam h éreztem amikor ülök, h vmi nedvesben ülök. aztán egyszer kipróbáltam a tampont, és rákattantam. 25 vagyok, kb 9 éve használok tampont, de nekem semmi problémám nincsen vele, éjjel nappal azt használom azóta. nemérzem h kért tenne a hüvelyemben, vagyis egyszer, amikor csak narancssárga (:S) tamponom volt, na azt éreztem, hogy nem illik oda. túl nagy volt, és megsem telt, és mindig úgy kellett kihúznom h még 3/4éig száraz volt. az nemvolt annyira kellemes. de amint tudtam vettem magamnak való méretűt és akkor minden rendben volt

25L

2010. dec. 29. 10:07
 22/22 anonim ***** válasza:
szerintem a tampon olykor jobb,pl. éjszaka vagy mikor elutazok, most ob supert használok,én megvagyok a tamponnal és betéttel egyaránt-
2011. jan. 2. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!