Mi a véleményetek a tampon használatáról?
Bocsi de nem ülök egész nap,mert cserélem:))
Meg ha már itt tarunk,a tampon meg ott belül bűzlik,meg rohad!!!Ja meg szülés után,nem volt kedvem dugdosni magamba semmit,meg nem is ajánlják!!Meg mivel itthon vagyok,azért is használok most betétet!!
A tampon belül nem bűzlik, nem rohad, mivel nem éri oxigén, ami beindítja ezeket a folyamatokat. ;)
Szerintem ne akarj okoskodni, mert nem sokat tudsz erről...
Nem okoskodok!!!!
Ha annyira jó lenne,akkor nem mondta volna a dokim h ne használjam!!!Utolsó amúgy te már szültél?Mert akkor majd kíváncsi leszek,h akkor is lesz e kedved feldugni magadnak,főleg h ha majd szét leszel szakadva:((
ha szét vagy szakadva és undorodsz a dologtól akkor ne dugdosd fel magadnak, ennyi az egész.
amúgy nőgyógyásza válogatja h ellenzi e vagy nem a tampon hazsnálatot, errőlis megoszlanak az orvosok véleményei.
amúgy meg télleg nem rohad, és nem bűzlik odabent....
amúgy hány éves vagy?
Én csak arra válaszoltam aki azt írta h egész nap az alvadt vérben ülök,de ez nem igaz,mert cserélem!!Akkor aki meg tampont használ akkor arra meg az igaz h benne van ugyanaz,mint a betétben!!
Te amúgy mindig tampont használtál,sose próbáltad a betétet?Remélem szülés után neked szerencséd lesz,és megúszod kisebb szakadással mint én!!
Ha már itt tartunk, szerintem is ugyanannyira "rohad" az egyik, mint a másik. :D
Én sem ülök egész nap az alvadt vérben, ha már csak kevés van, akkor is cserélem 2-3 óránként.
És ha még számomra kényelmes is lenne a tampon, én pl. el nem tudom képzelni, hogy egy nyilvános WC-ben (pl. suliban) feltegyem magamnak. Még ha szappan van is, a melegvíz ritka. Aztán még próbáljam meg a lábammal ki meg becsukni az ajtót, vagy papírzsepivel megfogni a kilincset meg bezárni.... hát, nekem nincs ahhoz gusztusom, hogy utána felnyúljak magamba.
Senkit nem érdekel szerintem, hogy szülés után mit használtál..
Igen, szülés után nem kéne tampont használni egy jó ideig, de NEM ERRŐL SZÓLT A KÉRDÉS, ugyebár..
Nem arról volt szó, hogy szülés után mit használj..
Ezek után ne te legyél felháborodva, köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!