Nagy baj h a kisajkaim "hosszúak"?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, néha szoktam maszturbálni (szerintem természetes dolog). És észrevettem h hosszabbak a kisajkaim, mint szerintem kellene. Elfogja fogadni majd az egyszeri párom, és ez nem ciki?2010. dec. 27. 12:27
1/4 anonim válasza:
Sok nőnek hosszabbak a kisajkai, van, akinek elég hosszan kilóg a nagyajkak közül, de hidd el, hogy
1.) ez is természetes és vonzó is a fiúk/férfiak számára
2.) semmi köze a maszturbáláshoz, örökölted, hogy ilyenek, éppúgy mint a melleid méretét, formáját.
2/4 anonim válasza:
szia
semmi gond nincs ha kicsi vagy ha nagy...
hidd el ezt tapasztalatból írom/mondom
33éves pasi vagyok
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. dec. 27. 12:57
4/4 anonim válasza:
Szia! Én is 14 éves vagyok és engem is eléggé zavart ez ''probléma'', de megszoktam és együttélek a helyzettel.😅 Ne aggódj, semmi probléma nincs veled..😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!