Nemiszervem és körülötte rettentően viszketett (borotválástól). Annyira vakaráztam, h kb.3xosára nőttek a kisajkaim. Mit lehet ellene tenni? Volt már nektek hasonló?
Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 17:31
1/4 anonim válasza:
én egyetlen egyszer borotválkoztam meg. az említett hatások miatt:D azóta gyantáztatok... így nem viszket. vegyél neogranormon krémet, az sokat segít.
2/4 anonim válasza:
Lányok! Mindenképpen muszáj azt borotválni?
3/4 anonim válasza:
Fuu nekem is nagyon viszketett meg szúrt. :S
Majd elmúlik max. 1 hét alatt.
4/4 anonim válasza:
Tudomásul kell venni, hogy a mai divathoz és intim kultúráltsághoz hozzátartozik a nemi szervek szőrtelenítése is. Ezen lehet vitatkozni, hogy jó, vagy nem jó, ez van, egyszerűen ápolatlan benyomást kelt a fiatalokban a szőrös nemi szerv. (főleg női) Az araboknál vallási alapjai is vannak, a szőrös nemi szerv számukra egyenesen visszataszító. (ókortól kezdve)
A borotva a legrosszabb megoldás. Az intim gyanta, esetleg epillálás hatékonyabb, kisebb a fertőzés veszélye és a kipattogásé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!