Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az baj, ha pirosak a kisajkaim?

Az baj, ha pirosak a kisajkaim?

Figyelt kérdés

Most tartok a menstruációm vége felé,és ma fürdésnél észrevettem,hogy egy picit pirosabbak a kisajkaim mint a többi része a puncimnak.Betétet használok,már eléggé zavart az utolsó napokban,kidörzsöli a puncim.Ma biciklizni is voltam,lehet,hogy ettől piros?Nem viszket,nem fáj,csak piros.

16/L

2010. aug. 1. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
nyugi nincsen gond vele
2010. aug. 1. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj. Akkor rossz, ha szürke és ráncos.
2010. aug. 1. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
33%
Semmi gond! A kisajaknak lehet, akár sötétbarna színe is. Ez is teljesen normális. Tiszta szívből kívánok Neked életed minden pillanatára kiváló egészséget és minden elképzelhető jót!!!
2010. aug. 2. 07:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Utolsó! Kímélj meg minket a jókívánságaidtól, és ha fiú vagy, ahogy írtad egy másik kérdésnél, ne adjál béna tanácsokat a nők egészsége témakörben. Számtalanszor olvastam tőled hülyeségeket, és sokan beveszik, mert azt akarják hallani, ami odaírsz nekik. Attól, hogy csontig benyalsz, még nem ez az igazság, és mások egészségével játszani, és szándékosan vagy akaratlanul félrevezetni őket nagyon csúnya dolog.

Kérdező, a pirosság utalhat gyulladásra, fertőzésre. Ha elkezd fájni, égni, viszketni, vagy változik a folyásod mennyisége, színe, szaga, állaga, azonnal keress fel egy dokit. Biciklizástől nem lehet piros. A kezeletlen fertőzés viszont végleges meddőséget okozhat.

33N

2010. aug. 2. 10:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Én írtam a jókívánságokat! Nem tudom, mi a baj ezzel?! Vannak, akiknek jól esik. Akinek nem tetszik ne olvassa!!!
2010. aug. 2. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Tegnapi 10:51-es! Nem szégyelled te magad? Ártatlanul azzal rágalmazol, hogy szándékosan vezetem félre a kérdezőket? Igen, én vagyok, aki a jókívánságokat szokta írni! Ha tévedek, annak nem a rágalmazás a módja! Mielőtt valamit leírsz, gondolkozz, ha egyáltalán tudsz!
2010. aug. 3. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!