Az baj, ha pirosak a kisajkaim?
Most tartok a menstruációm vége felé,és ma fürdésnél észrevettem,hogy egy picit pirosabbak a kisajkaim mint a többi része a puncimnak.Betétet használok,már eléggé zavart az utolsó napokban,kidörzsöli a puncim.Ma biciklizni is voltam,lehet,hogy ettől piros?Nem viszket,nem fáj,csak piros.
16/L
Utolsó! Kímélj meg minket a jókívánságaidtól, és ha fiú vagy, ahogy írtad egy másik kérdésnél, ne adjál béna tanácsokat a nők egészsége témakörben. Számtalanszor olvastam tőled hülyeségeket, és sokan beveszik, mert azt akarják hallani, ami odaírsz nekik. Attól, hogy csontig benyalsz, még nem ez az igazság, és mások egészségével játszani, és szándékosan vagy akaratlanul félrevezetni őket nagyon csúnya dolog.
Kérdező, a pirosság utalhat gyulladásra, fertőzésre. Ha elkezd fájni, égni, viszketni, vagy változik a folyásod mennyisége, színe, szaga, állaga, azonnal keress fel egy dokit. Biciklizástől nem lehet piros. A kezeletlen fertőzés viszont végleges meddőséget okozhat.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!