Mennyire kell tisztának lenni szeretkezéskor? Túl fóbiás vagyok, vagy ez a normális? A spontán szex kész fertőzés veszély?
Ha neked vágyromboló, hogy a párod nincs megfürödve, akkor fürödjön meg és kész. Hiába is mondanám, hogy túlzottan parázol és nincs ott semmi halálos baci vagy undi szag, ha te azt érzed vagy gondolod, akkor úgysem lesz kedved szeretkezni vele.
Kész. Este szex fürcsi után vagy ha spontánabbra vágytok, akkor a közös zuhanyzás legyen az előjáték.
sztem ez baromira túlvan dramatizálva. a spontán szex olyxan h jön a vágy, elkap, és hagyod magad sodródni vele. ha neked közben pisis és bacis kukikon jár az agyad....hát erre nemsokat tudok mondani.
pisilés után megmosni a női nemi szervet....van wc papír az bőven elég. sztem te ezt túlzásba vitted már kicsit.
amúgy a megmosáson én is csodálkoztam, szerintem felesleges.
rá kéne venni a párodat, hogy törölje meg a kukiját mindig, különben ne várja el a spontán orált.
bár lehet, nem is várja el, nem tudom.
"A spontán szex kész fertőzés veszély?"
Egy picit gondolkozz! Ha az lenne, akkor az emberek többsége beteg lenne! És nem lenne ennyi ember a földön!
Ezt már nem is nagy számok mondják (amik a statisztikában már hitelesek), hanem az óriási számok.....
előző, bizony elég sok nő elfertőződik, ha túl gyakran hódol a spontán szex élményeinek.
akárhol utánanézhetsz, hogy ha a szex előtti mosakodás elmarad, akkor sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy felborul a nő hüvelyének ph-ja, és máris kész a fertőzés, elszaporodnak a normálisan is jelenlévő baktériumok.
a női nemi szerv sokkal érzékenyebb ilyen téren, mint a pasiké.
többek között ezért is vannak a hüvelygombareklámok...
ha felborul az egyensúly, hamar begombásodik minden nő, egyik oka pedig a spontán szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!