Ez mi lehet? Fertőzés vagy normális?
Figyelt kérdés
Nekem mielőtt megjött akkkors is fehérfolyásom volt megjött utána is. Valakinek csak előtte van nekem mindig. Ez normális? Lehet hogy ez nem fehérfolyás hanem "Fertőzöttfolyás" ? Viszket a szeméremdombom is. Ez most hüvelygomba vagy fertőzés? Viszketni ott "alul" nem szokott.
HELP!!
2010. okt. 23. 21:53
1/3 anonim válasza:
Nekem is állandó a folyásom,szerintem ez természetes.Ha nincs kellemetlen szaga,túrós állaga,és a hüvelybemenet környékén nem viszketsz,szerintem nem fertőzés.A szeméremdombod viszkethet befülledéstől,vagy attól is,hogy "karbantartod" az intim régiódat(amikor elkezd visszanőni a szőr,nekem szokott viszketni).De a biztos mindig csak az,amit a nőgyógyász megállapít,úgyhogy szerintem keress föl egyet.
2/3 anonim válasza:
Igen a szeméremdomb a borotválástól is viszkethet. Ha nincs a folyásnak kellemetlen illata, akkor nincs baj.
3/3 anonim válasza:
nekem sincs kellemetlen szaga, de enyhen viszket, es a parom azt mondta h 2 napja neki is kezdett viszketni, de nincs semmi elvaltozas nala sem, csak viszket.. nem tudom mit csinaljuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!