Miféle fejfájás ez közvetlenül ébredés után?
Figyelt kérdés
Pár hónappal ezelőtt is így voltam, de aztán egy időre megszűnt, most megint két napja fejfájással ébredek. Az egész koponyám, főleg a fejem tetején és a két oldalán, meg a homlokom fáj, és ha mozdítom (pl. bólintok, vagy megrázom a fejem) még erősebb. Pár óra múlva elmúlik, de addig meg annyira fáj, hogy rányomja a bélyegét az egész délelőttömre. :( 28/N2010. dec. 12. 09:22
1/4 anonim válasza:
Ez nem jelent jót... Nekem mikor homloküreggyulladásom volt, akkor éreztem ilyet :S
Szerintem meg kellene mutatni orvosnak.
2/4 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem homloküreg-gyulladás. Sajnos volt szerencsém ahhoz nem egyszer, felismerem, milyen. De azt hiszem, tényleg szólok dokinak, mert hogy nem normális, az biztos. Köszönöm a választ!
2010. dec. 12. 10:03
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy csak a front miatt van. Én frontérzékeny vagyok és van, amikor már reggel úgy ébredek, hogy fáj a fejem és ilyenkor általában egész nap fáj.
4/4 anonim válasza:
Feltétlenül mérd meg a vérnyomásod!
Nekem évekig volt reggeli fejfájásom, és nem is gondoltam a vérnyomásomra, hiszen mindig is inkább alacsony volt.
Egyszer véletlenül derült ki, hogy az alsó értéke magas, és az simán okoz ilyen alattomos fejfájást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!